Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali se vam zdi smiselno, da pred tekmovanjem naredimo še krog za ogrevanje?

Da
22
34%
Ne
26
40%
Vseeno
17
26%
Uporabniški avatar
 Vreme
raf napisal/-a:moj avto je že poln za pot v provinco.
dva sladka za sladki vrh prideva sigurno. tudi dva drzna prideta.

Me veseli,da tudi sladki pridete na sladkega :wink:

Štartna lista osvežena, tudi s tistimi, za katere nisem mogel razvozlat plačnika! Kot kaže se nedoslednost pojavi na bančni linici - prosim opozorite pri vplačilu da vpišejo pod namen natančno tisto kar imate sami napisano na položnici!

Je pa še kar nekaj takih ki jih ne najdem, prosim javite se oz. pošljite skenirano položnico!
Uporabniški avatar
 raf
Sem že z samim šefom prireditve govoril in mi je svetoval, da kar tu napišem svoj dodaten projek, ki se bo izvajal med 6 urno prireditivjo.
Večina vas ve, da sem diabetik in da je moje zavedanje okolice življensko odvisno od višine glukoze v krvi.So vzponi in padci, ampak sebe imam naštudiranega in so zadeve relativno dobro kontrolirane. :mrgreen:
bolj me zanimajo vrednosti glukoze pri "zdravem" tekaču in tu se mi zdi je tale 6 uri tek idealna priložnost, da stestiram kaj se dogaja s cukrom pri mojih sotrpinih, ker je krog relativno kratek in bom imel pomoč svoje drage pri izvajanju tega projekta. Rabil bi ene 10 do 15 prostovoljcev, katerim bi pred začetkom in potem vsako uro teka izmerili glukozo v krvi. sama meritev traja 5 sek in skupaj z pripravo vzorca traja test max. 30 sekund in to ne bi predstavljalo kake posebne izgube časa za tega poskusnega zajčka.Seveda ne bi vse istočasno merilil, ampak se bi dogovorili za en terminski plan.
Seveda bo poskrbljeno, da bomo uporabljal igle za enkranto uporabo in tudi ne bom nikjer zabeležil osebnih podatkov, ker me bolj zanimajo številke.
Ker je normalna vrednost glukoze v krvi med 4,5 in 6,0 bo zanimivo opazovati kaj pomeni tek za to vrednosti. seveda boste poskusni zajčki lahko jedli in pili po mili volji in ne bo nobenih omejitev pri vnosu-
zaželeno bo samo, da poveste ob kontroli cukra, kaj približno ste zaužili v zadnji uri teka.
 nana
Mene bi zanimalo, ker imam pomanjkanje sladkorja. Kot otrok sem večkrat padla skupaj, sedaj pa pazim, da zjutraj vedno kaj pojem. Me pa zelo zanima, kaj se z mojim sladkorjem dogaja med tekom, ker sem tudi dvakrat v hribih padla skupaj (to pa zna biti že bolj nevarno).
Jaz se torej javim za poskusnega zajčka, samo ne vem, če pašem v tvoj vzorec :wink:
 nana
raf napisal/-a:če nimaš uradno potrjene diagnoze tip 1 potem si prava kandidatka.

Nimam nič uradnega :wink:
 Bacek
Tudi jaz sem pripravljena sodelovati, sploh ker imamo sladkorno (tipa 2) v družini in imam sama tud preveč kg - sladkor imam baje OK, samo nikoli se ne ve. Tako, da bom vesela špikanja. :D
V kolikor pa ne bom uspela pridet, pa se ti javim prvočasno - obstaja namreč možnost, da imamo ravno tisto soboto pasje izpite. :cry: :(
@raf: še jaz! še jaz! če je še plac...
Nimam nobenih problemov s sladkorjem. Sem bil že na par meritvah - vedno vse BP. Res pa je, da sem zalo sladke :D narave :D in ko kdo omeni Sladki6 dobim okus po čudovito, noro dobrem pecivu, ki se mu nisem uspel upreti :lol: . Bi me res zanimalo kakšen glikemični šok zna moje telo doživeti ob takšni sladko športni uživanciji!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA