- 17 Sep 2009, 20:54
Hmm, saj ni da raje tečemo drugod. Ko sem začela tečt s Forumom je bila Golada super obiskana in smo se imeli res odlično (vsaj jaz). POtem pa očitno tempo življenja narekuje raznorazne spremembe in se enostavno ne uspem/mo več prilagajat Goladici, Krožniku... Pa mi je malo žal zaradi tega. MIslim pa, da mi bo letošnjo jesen in zimo uspelo tečt v vaši družbi. Se mi je pa že dogajalo, da sem se pojavila na štartu Krožnika, pa nas je bilo glih ene 5, seveda so bili vsi prehitri in sem nazadnje tekla v družbi Raziskovalca, to pa lahko tudi doma
No, ja, za zimsko sezono zelo prav pride spodbuda na Goladi, tako da... upam, da se vidimo.
luzr napisal/-a:spela* napisal/-a:luzr, za razliko od nekoga drugega jaz nisem napovedovala svojih prihodov tako rekoč vsak četrtek.Spretno si se izognila odgovoru, kakor tudi vabilom na Golado. Večkrat pa nisem mogel iz objektivnih vzrokov. Ponavadi povezanih z delom...![]()
Torej ne rabim izgovorov za neprihod ali za to, da treniram na skrivaj po ravnini.
Pa je goljadica spet na tapeti... Le člani foruma očitno raje tečejo drugod...
Hmm, saj ni da raje tečemo drugod. Ko sem začela tečt s Forumom je bila Golada super obiskana in smo se imeli res odlično (vsaj jaz). POtem pa očitno tempo življenja narekuje raznorazne spremembe in se enostavno ne uspem/mo več prilagajat Goladici, Krožniku... Pa mi je malo žal zaradi tega. MIslim pa, da mi bo letošnjo jesen in zimo uspelo tečt v vaši družbi. Se mi je pa že dogajalo, da sem se pojavila na štartu Krožnika, pa nas je bilo glih ene 5, seveda so bili vsi prehitri in sem nazadnje tekla v družbi Raziskovalca, to pa lahko tudi doma