- 05 Okt 2009, 07:39

Baje, da bodo v TS na Čopovi od Asicsa. Samo prosim ne dobesedno držati za besedo. Sem samo kao slišal.

Moderator: jkarmen
Loni napisal/-a:Biz napisal/-a:Na Brdu so bile 40 ojrov.
Smo jih dobili tudi že ceneje![]()
Zdaj pa res ne vem več, a je novi roza odtenek namenjen moškim ali ženskam? Po Berlinu in včerajšnji Nabrežini
Marinka napisal/-a:So CEP-ke primerne tudi za posameznike, ki jih 'odlikujejo' močnejša meča ali pa so rezervirane samo za tiste, ki imajo suhljate nožice a la zobotrebci?
pajo napisal/-a:Baje, da bodo v TS na Čopovi od Asicsa. Samo prosim ne dobesedno držati za besedo. Sem samo kao slišal.
bobr napisal/-a:Preveč, v tujini so ceneje.
Če kdo rabi 46 številko naj pove, imam dva para viška bele barve in prodam poceni.
divad napisal/-a:Kje se pa Nike kompresijske dobi? Cena..? Hvala
Biz napisal/-a:Hm, cepke se kupi glede na velikost obutve in obseg meč. Pri meni je vsako od teh dveh v svoji kategoriji. Če kupim glede na stopalo, bo slaba kompresija, če pa za meča, bodo prekratke. Zato bi te nogometne prišle kar prav - regulacija samo glede na meča. Kje pa se jih dobi? V TS jih ni
wawer napisal/-a:Biz napisal/-a:Hm, cepke se kupi glede na velikost obutve in obseg meč. Pri meni je vsako od teh dveh v svoji kategoriji. Če kupim glede na stopalo, bo slaba kompresija, če pa za meča, bodo prekratke. Zato bi te nogometne prišle kar prav - regulacija samo glede na meča. Kje pa se jih dobi? V TS jih ni
No tudi sam imam takšen problem, čeprav po mojem (cepk nisem imel še niti enkrat obutih) kakšen centimeter ali dva ne igrata tako bistvene vloge. Meča boš morda še ojačal velikost stopala pa se ti ne bo povečala zato se bom sam osredotočil na velikost stopala . Fino pa bi bilo če bi lahko te nogavice kje probal. So namreč predrage da bi kupovali kar tako na oko. A kdo ve, če se jih da kje probat in kako ste vi reševali to nesorazmerje meča-stopala?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA