prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pridem. Mal bo na tesno, a pomoje se mi bo izšlo.

Danes sem prvič sprobal Ljubljanski tlak po tekaško. Vse skupaj ena sama ravnina. Problem pa je v tem da se ne da normalen laufat, ker vsakih 100 m čakaš minuto pred semoforjem. LJ ne poznam nič in sem pač tekel kamor me je odneslo: dvakrat na grad, pa po Slovenski cesti intervalčki gor in dol, pa v Tivoli in na Rožnik.

Pozitivno sem presenečen kako dobra je urejena pot z Rožnika. Take poti ni nikjer drugje. Zaradi tega sem prvič po dolgem času lahko do konca spustil korak in užival v teku krepko čez 20 km/ h navzdol. Tekačev sem srečal tudi ogromno.
:( jaz bi tudi prišla in se verjetno po tempu pridružila Andreji in MiciM ali pa bi v svojem tempu odsopihala K-rožnik :oops:. Samo kaj, ko sem pa v službi in jutri ne bo iz vsega skupaj nič :roll: .
No, čisto nič ne bo, ene dve urici jutrišnega dopoldneva bosta definitivno namenjeni nečemu koristnemu zame in za mojo dušo :wink: .

Pa drugič, vsi skupaj se imejte kar najlepše in lepo tekajte.

Berem pa, da imate nekateri jutri namen delati konkurenco jutrišnjemu vetru, za katerega je napovedano, da naj bi ponekod dosegal hitrost tudi do 90 km/h :shock: - fantje pazite na morebitne bočne sunke konkurence :wink: .

Lp
Bojan Ambrožič napisal/-a:Aha, štart pa vidim da je čisto na drugi strani hriba gledano s Tivolija? A tam kjer večna pot se združi z Maljanovo?

Če grem z Aškerčeve ceste je potem najbolje da tečem do štarta po večni poti?

Hoj, Bojan!

Štartno mesto je na parkirišču pred ZOO...kako do tja pa v linku: :D
http://www.zoo-ljubljana.si/index.php?id=25

Iz Aškarčeve je res najbolje na Prešernovo, Cesto 27. aprila mimo študentskih domov in že si na Večni poti... :D

LP
Moj prvi K-Rožnik je za mano. Najprej sem imel dobrih 20 min teka za ogrevanje do ZOO-ja.

Ob šestih pa smo se z AVIjem in Marjanom podali krožit. Prvih nekaj 100 m je pot prometna. Potem je pa super. Tekačev ogromno. Poti lepe, da je možnost zvina gležnja zreducirana na minimum. Tekli smo v zmernem, ne preveč hitrem tempu. Jaz sem vmes delal fartleke. Sicer pa je poti toliko da bi se sam prav gotovo izgubil. Tako da hvala za družbo.

Na splošno lepa trasa, ki naredi tudi kar nekaj višincev. Tekli smo nekaj(sekund) nad 40 min. Baje je to rekord. Noben problem pa ne bi bil teči še nekaj minut hitreje.

Sigurno še kdaj pridem.

LP, Bojan
Bojan Ambrožič napisal/-a:Sigurno še kdaj pridem.

Jaz tudi, menda sem se celo ogrevala pred startom, ker me je tako svinjsko zeblo. Se izboljšujem. Potem sem jo pa sama mahnila na vrh, pri cerkvici počakala Jano in sestrski duo jo je mahnil v zame prijetnem počasnem tempu :wink: , Jana ima pa pb na K-Rožniku. Pa sva obe kontent.

Edino MiciM se je nekje na poti do živalca zgubila.
Bojan Ambrožič napisal/-a:Tekli smo v zmernem, ne preveč hitrem tempu...

Kar je za Bojana zmerni tempo, je za mene tek na škrge :wink: Avi je šel tako hitro, da sem jasno zaostal 40 s in moj čas baje originalnega krožnika je (Bobr nam je naročil, da moramo poročati o času :D ) 41 minut - to je moj trenutni maksimum.

Za analizo ni bilo časa. Aja še to ; tudi sam sem se ogreval, ker sem vedel kaj me čaka :D

Zdaj pa več ali manj počitek do ljubljanskega polmaratona :D

Imejte se,
Marjan

p.s. Iz Ljubljane zadnje čase hodim vedno utrujen - le zakaj :wink:
Nazadnje spremenil marjan, dne 13 Okt 2009, 21:02, skupaj popravljeno 1 krat.
ROSI64 napisal/-a:Marjan, a ti vedno ko prideš v Ljubljano na K-Rožnik delaš intervale v hrib
Ha ha ; midva z Davidom sva šla enakomerno, ti bi moral videti Bojana - je delal take intervale v hrib, ko jih jaz po ravnem ne morem , nimaš kaj - kdor je dober je enostavno dober :D
...ker se je od same najave Bojanovega prihoda na Krožnih govorilo o času in hitrosti, pač ni šlo drugače kot, da sem ob štartu pritisnil na uro... :lol: :lol: ...

..in potem se je začelo...letelo je ko hudič...dihal sem tako kot na Krožniku še nikoli in res je šlo na "škrge"... Bojan pa je vseskozi zganjal male intervalčke s takimi pospeški, da človek lahko samo :shock: ...in to tudi v klanec, kako lahkotno..uf ....sam pa sem se boril, da sem nekako svojo maso zvlekel tja gori do cerkvice.... :lol: :lol: :lol:

...čestitke vsem za pb-je... mislim, da tako hitrega KRožnika, dolgo ne bom več tekel, če sploh še kdaj.... :lol: :lol: :lol:

Pa še časi "uradnega časomerilca"... :lol: :lol: :lol: 40:18 in 40:55... :clap: :clap: :clap:

LP
  • 1
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA