prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Sončka napisal/-a:Super je bilo!

Tudi meni...na moji prvi Goladi :D . Hvala vsem, še posebej pa Sončki za prijetno družbo in prilagajanje tempa :clap:

Loni napisal/-a: .... Mojculji, katera si je uspela novo asfaltirano traso pogledati z milimetrske razdalje.

Pa še spominček v obliki mini modrice pod očesom in rahlo otečene ličnice sem pridelala :oops: . Pa so imele kofetarce v službi spet eno kost za glodat :-- . Še sama ne vem, kako sem se zložila, kar naenkkrat je zmanjkalo tal pod nogami...no ja, sem jo kar srečno odnesla, zgleda, da bom mogla s čelado laufat :lol:
pegaz napisal/-a:Dragi moji,

Leto je naokoli (khm... in še malo čez), naša Golada je z našimi skupnimi močmi preživela še eno uspešno leto! Ne samo to, ostalo ji je toliko moči, da bo lahko "naizi" upihnila tudi četrto svečko na torti!

Kot se spodobi, vas v imenu Dvojca brez krmarja vabim na

Tradicionalno druženje ob četrtem rojstnem dnevu Golade, ki bo

22. oktobra ob 19h v nam najdražji čevabdžinici Deset u pola v Štepanjskem naselju (nasproti Olive).

Vsi ste prisrčno vabljeni!

Vse vas ima rad
v imenu Dvojca
vaš namiljeni
in še kaj bi se našlo
Nadvojvoda Pegaz :)

:D
Nekam tiha je tema kljub vabilu na pojedino :cry:

No kakorkoli, jaz pridem tečt ob 17:00 (lahko tudi ob 17:30 če bi kdo kasneje) en izy krogec zase in po svoje če ne bo nobene družbe. Potem pa zavijem na čevape seveda :twisted:
Jaz bi sla tud na en krogec ob 17h, ampak Bobr to ne ve kaj je na izi :lol: :lol: :lol: , ga zmerom zanese,no lahko tudi ob 17.30, kakor bo rekla večina :P

:wink:
milkec napisal/-a:Ej stari kameradi! A je na Goladi sploh še kakšen junak, ki preteče Golado med 60-65 minutami? Da bi mi družbo delal v mesecu novembru!

Prejšnji teden smo vsi pasali sem noter, torej družbe je zadosti. Pustimo Bobra, ki je rajžal po svoje.

Aja, jaz danes pridem s tistim čudom, zaenkrat o okusu še ne morem debatirat, pa en vem, če ne bi šla pocukrano malo na oval, skupaj z nano. Ura pa - tudi še nimam pojma.
Dragi naši,
Vsekakor pridem pihat svečke v čevapčnico. Ekskluzivni bilkojedci, ne se ustrašit kraja, baje imajo tu tudi šopsko in druge solate in menda bo našlo tudi nekaj sladkega ....
Vidimo se ob 19.00.
Glede teka pa še nisem čisto odločen, nekaj bo pred praznovanjem ali oval ali pa ena ultra izi Golada. Odvisno tudi od vremena.
Dragi moji,

Družinske obveznosti mi bodo nocoj preprečile tekaško udejstvovanje, vendar ob 19h+ pridem na čevape in ostale dobrote, s katerimi grozi neimenovano ljudstvo! Baron von Razy bo poskrbel za red, mir in disciplino. Po nekaterih navedbah pridejo prešteti čevape tudi Oranžni Slon, Jusuf in Slovon Otto von Grozni, čeprav za zadnjega ni povsem jasno, ali je še vedno v Eti Opiji.

Se že veselim!
vaš namočeni Pegaz :)
Hoj, glede na to da je žur ob 19.00 (točno :-)) in da tečem okol 65 min, se mi zdi da se bom na štartu Golade pojavila ob 17.30. MOgoče bom delala družbo Razyju na ovalih, a mi je Golada nekako bolj pri srcu.
bobr napisal/-a:Pusyi, čim dež zapada bi samo jedli in pili :twisted: Sej prov, puste zame kaj ko se oglasim mimo ob 19+... :--

Boberson,
Takile pusiji radi pojedo VSE čevape in potem hardičem ne ostane kaj dosti, kot da samo sline cedijo... tko da - :idea: :arrow: :ignore:
:--
Sončka napisal/-a:Hoj, glede na to da je žur ob 19.00 (točno :-)) in da tečem okol 65 min, se mi zdi da se bom na štartu Golade pojavila ob 17.30. MOgoče bom delala družbo Razyju na ovalih, a mi je Golada nekako bolj pri srcu.

Sončka, nič bat,
tudi če prideš ob 19.30, bomo še vedno tam!
Tudi O.Slon nakazuje, da bo malo zamudil glede na predvideni 19.00 štart, tko da...
Seveda pa lahko startaš tudi ob 17,30, to ni nič narobe. :)
Vaše nadvojvodstvo in ostala plemenita klika, pa tudi podložna raja, upogljivo hrbtenični tlačan bom do pozne ure garal, tudi mentalno.
Zategadelj vas, cenjeno tekaško nažiraško društvo, zgolj prijazno pozdravim in vam želim čimveč mesenih dobrot. Tudi skakajočih srnic na progi.

Tek pa, vsaj zame, ostane kot pobožna želja za nedeljski dan...

milkec napisal/-a:junak, ki preteče Golado med 60-65 minutami?
Za junaka ne vem, poznam enega bedaka, ki bi rabil toliko časa za pol kroga s psičkom...
Nazadnje spremenil luzr, dne 22 Okt 2009, 16:36, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA