Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Maac napisal/-a:A vas smem kot eden izmed organizatorjev vprašati, zakaj vam je žal, da tek ni bil izveden pod TF? Predvsem bi nas zanimale morebitne kritike, da bomo lahko drugo leto zadevo še boljše izpeljali ;)

Kakorkoli - tudi z moje strani zahvale in čestitke vsem, ki ste progo uspešno premagali, še posebej pa zmagovalni šesterici. Kljub mrazu se mi zdi, da dobre volje ob druženju ni zmanjkalo, kar pa je osrednji namen naših prireditev, zato tudi moto "Zdrava Zabava" :D

Maac moja pripomba ni bila mišljena kot kritika na izpeljano prireditev, sploh pa ne morem soditi o njej ker se je nisem udeležil. Nasprotno vesel sem,da se tudi v totem mestu pod Pohorjem končno nekaj premika tudi na športnih rekreativnih področjih, mogoče pa le kdaj uspe in spravimo pod streho kakšen maraton, saj verjetno dobro veš o čem govorim :wink:

In zakaj mi je bilo žal? Prvič za to ker sem lani dobil tam pokal (pa ne povem za katero mesto :-- ) drugič pa zaradi odlične Inotove ideje glede proge! :clap:
Maac napisal/-a:A vas smem kot eden izmed organizatorjev vprašati, zakaj vam je žal, da tek ni bil izveden pod TF? Predvsem bi nas zanimale morebitne kritike, da bomo lahko drugo leto zadevo še boljše izpeljali ;)

Zdravo,
pohvale za odločitev in izpeljavo! :clap:
Sam sem šel mimo - in ko sem videl ravno enega, kako je preskakoval stopnice (in se sploh niti malo ni vmes ustavil) - jasno hitro ugotovil, da nimam za sendvič, kaj šele za burek.. :mrgreen:
Skratka, upam in želim, da bo ta "muha" vsaj 7-dnevnica in ne le eno-dnevnica, če veste kaj mislim.. 8)
So pa že bile ideje, pobude, sanje, ... (tudi na tem forumu, če se vam kaj da iskati..) o tekaških prireditvah, ki bi si jih Mb "zaslužil".. :?
Recimo, konkretno, štartajte s kakšno 10k, naslednje leto 21k - in do EPK (he, ali univerzijade) "prilezete" do Mb maratona. Ob odličnih organizacijah tudi tekači ne bi manjkali...
To je samo moje mnenje, jasno...
Lp!
m
Živi bili pa videli... :o
Sicer pa pozdravljam odločitev. :clap:

Fajn bi bilo, če bi čimprej dali kakšen namig glede datuma. Tekaških prireditev je danes že zelo veliko in lahko se zgodi, da bomo lokalci prijavljeni že kje drugje.
klatez napisal/-a:Živi bili pa videli... :o

Fajn bi bilo, če bi čimprej dali kakšen namig glede datuma. Tekaških prireditev je danes že zelo veliko in lahko se zgodi, da bomo lokalci prijavljeni že kje drugje.

Se strinjam! Vsaj ene tri mesece (če ne več) prej, bi bilo lepo, da se objavi datum, da lahko planiramo in začnemo pravočasno trenirati.
Tatjana napisal/-a:
klatez napisal/-a:Živi bili pa videli... :o

Se strinjam! Vsaj ene tri mesece (če ne več) prej, bi bilo lepo, da se objavi datum, da lahko planiramo in začnemo pravočasno trenirati.

seveda. datume prireditev objavimo vsaj 6 mesecev prej, tako bo tudi pri naslednjem teku na Kalvarijo. Le tokrat se je izjemoma zgodilo, da je bil točen datum znan "le" dober mesec prej. nas veseli, da ste se teka udeležili in se vidimo na Nesovem teku :)))
Ganesh napisal/-a:Fiksno je že, da drugo leto v Mariboru maraton bo. To je vse kar lahko zaenkrat povem. Ostalo še sledi...

Tooooooooooooooooooooooooo! Sicer pa upajmo,da ne bo ostalo samo pri besedah, kot se je zgodlilo že enkrat!!!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA