Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Danes sem prvič v tej sezoni preizkusil traso Zimskega pokala, po Jonatanki..uff je še kar tako strmo kot včasih :roll:
Jonas, sem opazil vabila na drevesih na Tek/pohod na Pohorje za 8.11. Samo ne vem zakaj v vseh naslovih piše da je 3.. če je pa že 4. :?: Napaka, ali je meni kaj ušlo :lol:

lpA
Sem mislil danes iti tečt, vendar imam od včerajšnjega vzpona še kar boleče noge :oops: , za kolo sem prepozen, tako da grem raje plavat. Upam, da bo potem zvečer ok. Grem v torek ali sredo po šihtu spet na Jonatanko..ne bom se ji pustu :-- !
lpA
darjan napisal/-a:Lahko kdo malo opiše traso... Prvo je verjetno čopka, kam pa dalje? Trikotna pa špelcin log? al že prej via la stara fiska (jonatanka)?

Čopka, mala bližnjica čez gozd, pa do adrenalinca oz. trikotna, potem pa proti Lukeju in do vrha vlečnice habakuk (lahko ob desnem robu jase), nato po poti pod sedežnico proti vrhu, cilj pred Belvijem.
Pohorje je zakon :D
ZdravkoC napisal/-a:Pohorje je zakon :D

Hvala Zdravko... Pohorje je itak zakon, če si pod njim doma. :) Drugače pa upam a bo vse ok pa se vidmo in bom to vezel bolj za trening za moj zaključek sezone - miklavžev tek.
Vreme napisal/-a:Žurer?? Mislim, da se bom kar vlekel na Pohorje in da bo to moje gibanje daleč od pohoda :mrgreen:

Se bova oba vlekla :) Meni bo moj mož itak ušel naprej ;)
nana napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Žurer?? Mislim, da se bom kar vlekel na Pohorje in da bo to moje gibanje daleč od pohoda :mrgreen:

Se bova oba vlekla :) Meni bo moj mož itak ušel naprej ;)

Ok pol pa se bova šla vlakeca :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA