Ojla
no evo jaz sem ze v sluzbi, pa naj bom prvi s porocilom, ker ostali sigurno se analizirate

Organizacija super, proga mi je bila v preteklih letih veliko bolj vsec, saj se je guzva malo razkadila tja do Bratovzeve ploscadi. Tokrat pa smo se morali kar precej guzvati.
Moj nastop? Pod kritiko. Sem ocitno naredil vse mozne zacetniske napake ki jih je mozno narediti.

V Radencih sem zakljucil pri 3:44 in ker so mi vsi hiteli zatrjevati, kako je to najtezji maraton in je LM ful lazji, sem imel neke zanimive ideje o 3:30.
Ja pajade

Do polovice sem bil se kar precej pred miroR in preckal crto tam nekje pri 1:43 neto. 3 km po zacetku drugegega kroga pa je blo vsega skupi konc. Najprej me je dohitel miroR, tam nekje v siski se ZdravkoC in Inot, pol pa sploh niosem vec gledal, ker mi je blo cisto vseeno.
Vsak km od 28 dalje sem sihurno vsaj 100m prehodil, tam okoli 35-tega pa se vec. Pri 39 sta me dohitela znanca in takrat je kliknilo, da pa pridem v cilj pred njima, pa tud ce pol prec riknem. Tako da zadnjih par km sem pa celo nekaj ljudi prehitel. Ko sem v ciljni ravnini zaslisal svoje ime, so privrela se custva in mi je stisnilo grlo, tako da sem komaj se dihal. Precej scarry obcutek.
No drugace pa je bilo na teku lustno. Parim sotrpinom, ki so jih grabili krci sem dal soli, ki sem imel raztreseno po zepku pasu za bidon. Z enim Romunom sva potem kar dolgo tekla in trpela skupaj, na koncu izmenjala maile in mogoce pa grem kdaj na maraton v Bukaresto

Na vogalu pri Mercator centru sem se skocil na pivo

, k navijacem na tovornjaku. Sicer drugace ne pijem, ampak ko sem se jim blizal je pa tista zelena piksna tako mamljivo izgledala

Pozel sem huronske ovacije kar se cloveku tudi dobro zdi. In dobil moci za tek do naslednje okrepcevalnice. V bistvu sem v drugem krogu v glavnem bolj jedel in

in malo manj tekel

.
Skratka da ne dolgomisim in slepovezim, je bil LM v celoti kar prijetnqa izkusnja.
G.
Obvladam vse tekaške tehnike in metode.
Tečem po principu "Run Forrest, Run"