Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Vreme napisal/-a:Dajte mi malo tisti hitrejši povedati v kolikšnem času nameravate priti na cilj, približno vsaj. O ultri govorim seveda! :D

Ej Rajko, poglej lanske rezultate
:rol:
ZdravkoC napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Dajte mi malo tisti hitrejši povedati v kolikšnem času nameravate priti na cilj, približno vsaj. O ultri govorim seveda! :D

Ej Rajko, poglej lanske rezultate
:rol:

Ej ZdravC če pa ste rekli, da ni uradnih rezultatov :--
Jaz sem lani porabil 5 ur in 20 minut za oglede in trening vključno z izgubljanjem, ki ni bilo napaka organizatorja, pač pa na progi nisem bil prvič in sem jo že predobro poznal :D
Če bodo (in bodo) letos merili čas, bom probal ujeti svoj trening čas :wink:
Če na progi srečam nano, času dodam 20'', ker bova klepetala :D
Včeraj sem se sončila na cilju, danes na startu :wink: Zdaj pa je treba samo še tisto obdelat, lani prva polovička, letos druga, pa bo cela. Samo še doma jutri potipam, obeta se neko družinsko slavje :drink
ZdravkoC napisal/-a:Če na progi srečam nano, času dodam 20'', ker bova klepetala :D

Uh, bogato :D Zakaj me pa nebi srečal... jaz progo že poznam in se ne nameravam zgubit :roll:
vencelj napisal/-a:Verjetno je bilo že kje napisano, a se mi ne da zdajle brskat, pa me zanima, kako je, če ti ostane avto v Savudriji, ti pa peš v Novigradu??

LP, vencelj

Z avtobusom nas pripeljejo na štartne pozicije (Grožnjan,Buje,Novigrad).
vencelj napisal/-a:Verjetno je bilo že kje napisano, a se mi ne da zdajle brskat, pa me zanima, kako je, če ti ostane avto v Savudriji, ti pa peš v Novigradu??

Skoraj vsem, ki tečejo Savudrija-NG ostane avto v Savudriji :D Je pa gotovo bolj elegantno, če imaš zraven koga, ki te z avtom počaka v NG :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA