Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Primož rules! Torej se da tudi po samosvoji in svoji poti!

Bobr, tole ti privoščim, kar vidim te tam v Centralnem parku, kakšen finale in kakšna sezona (čestitke tudi Jerneju PŠRC Šmarješke Toplice za pripravo!).

A je zdaj na Dolenjskem ene vrste epicenter al kaj?

Runcajz
Čestitke vsem
Odlično :clap:
Je gužva na mreži pa dobim rezultate od Mariborčana, ki brani Štajerske barve :D kar preko TF

Bohak Branko 3:42:33 :D
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 01 Nov 2009, 22:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Hvala za vse čestitke :laola
Pravi report dobite, ko se vrnemo (konec tedna), zaenkrat pa samo toliko, da je bilo napooooornooooo, sploh druga polovica, vsi mostovi in pa zadnji del, ki se kar precej dviguje... o super vzdušju in ostalem pa kot rečeno... ko se vrnemo.

Raf, teklo naj bi nas okrog 42000, vsaj ta števika se pojavlja v vseh brošurah, še najbolj verjetna pa je cifra malo pod 40000, lani jih je bilo v cilju dobrih 38000.

Zdaj pa še 3 dni in pol uživanja :juhuhu:

Lp v domovino :!:
Še moja zahvala za čestitke in da ste nam sledili v živo :mrgreen:

Moj nastop je bil po pričakovanju poln težav a sem vseeno užival. Proga je definitivno ena težjih, sigurno ni za smrtnika kot sem jaz :)

Tudi jaz si bom kasneje vzel čas za poročilo. Trenutno počitek in jutri spet potepanje :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA