Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

dejanmo napisal/-a:Zanima me, če se za Palmanovo lahko prijaviš preko spleta, ter če se plača šele na dan teka,a je potrebno plačati že vnaprej? Mogoče se da to urediti tudi preko vas, samo, da mamo lasten prevoz! LP

Tudi mene to zanima??
bojanm napisal/-a:Avtobus je polno prepoln,tko,da prijav ne pošiljajte več,
tolk zaenkrat,hvala.
Seznam bo kmalu dopolnjen.

Bojan, včeraj sem se preko zs-ja javil (22:25) :), plačal pa še nisem. Sedaj čakam na info, če je še prostor na busu. Ali lahko kar plačam nani?

Če me ne boste vzeli sabo, bom 'moral' iti 21 na martinovanje. Rajše tečem, kot pa da me 22 boli glava. :--
dejanmo napisal/-a:Lenči a mi lahko prosim poveš, če rubrike sports skupina,company code, ter številka kartice pustimo prazne!? Zdrvniškega potrdila tko al tko ne rabmo ane? Lp

Na prijavnici sem izpolnila samo gruppo sportivo TEKAŠKI FORUM :laola , druga pa ni potrebno. Pa seveda podpisati izjavo bo treba, jaz jo že doma sprintam in pripravim
http://www.marciatoripalmanova.it/21097 ... ieri09.pdf
Avtobus je poln,še malo več nas je,toda tudi prejšna leta so bile naknadne odpovedi.
Vsi,ki še mislite iti v Palmanovo se prijavite sami in greste z lastnim(ali drugim prevozom),
na busu žal ni več prostora,ne vedno čakat na zadnji dan,z nano sva bila včeraj kar dobro
zasuta s prijavami,vprašanji in klici.
Seznamu sem dodal,na dnu,še imensko stanje plačnikov,preverite in mi sporočite napake,
če so,imenski spisek bo jutri zbrisan,skupinska prijava pa poslana v Palmanovo
Spisek
bojanm napisal/-a:Avtobus je poln,še malo več nas je,toda tudi prejšna leta so bile naknadne odpovedi.
Vsi,ki še mislite iti v Palmanovo se prijavite sami in greste z lastnim(ali drugim prevozom),
na busu žal ni več prostora,ne vedno čakat na zadnji dan,z nano sva bila včeraj kar dobro
zasuta s prijavami,vprašanji in klici.
Seznamu sem dodal,na dnu,še imensko stanje plačnikov,preverite in mi sporočite napake,
če so,imenski spisek bo jutri zbrisan,skupinska prijava pa poslana v Palmanovo
Spisek

hvala Bojan, da si nama zrihtal prijavo za Primož Kobilica in Mateja Poljanšek.
Se vidimo pri busu v Palmanovi :!:
Jaz sem včeraj poslal prijavnico po faksu, danes sem že viden med prijavljenimi, plačam pa pred štartom. V primeru on-line prijave pa je obvezno plačilo takoj s PayPalom, drugače ne prideš do konca prijave.
matjazk, hvala! Ampak tule mi izpiše: ATLETA kuhar NON ANCORA ISCRITTO. Kljub temu, da ne znam čisto nič italijansko, se mi zdi, da me ne najde med prijavljenimi. Se motim? Denar za štartnino so mi že odtegnili.
Tatjana napisal/-a:matjazk, hvala! Ampak tule mi izpiše: ATLETA kuhar NON ANCORA ISCRITTO. Kljub temu, da ne znam čisto nič italijansko, se mi zdi, da me ne najde med prijavljenimi. Se motim? Denar za štartnino so mi že odtegnili.

Se ne obremenjuj.Nas je več takšnih :mrgreen:
Baje na koncu vse uredijo :--
Včeraj sem dobila še eno takšno nakazilo:

Nalogodajalec
BIC / IBAN: BACXSI22 / SI56 0100 0000 2900 092
Naziv: UNICREDIT BANKA SLOVENIJA D.D.

Osnovni podatki
Referenca nalogodajalca:

Referenca za prejemnika: 00
Namen: KRITJE ZA POSEBNE POLOZNICE
Znesek: 32,00
Datum izvršitve: 02.11.2009

Iz takšnega nakazila tudi približno ne morem ugotoviti za koga gre. Prosim, da pogledate seznam, če ste napisani pri plačilu.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA