Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali se vam zdi smiselno, da pred tekmovanjem naredimo še krog za ogrevanje?

Da
22
34%
Ne
26
40%
Vseeno
17
26%
 Bacek
IRA napisal/-a:Kup razlogov je za to ... ampak se še kar ne morem pa ne morem predat, ker družba bo pa krasna ...

... ampak ...
težka bo, težka ...

Jest bom čist tiho. :(
Uporabniški avatar
 raf
jaz mam pa ful gužvo in tako malo časa, da mi ga zmanjka za tek. no nič ne de bom pa na sladkih nadoknadu. seveda imam še en projekt cukermeritev za naredit in tu še še enkrat obračam na prostovoljce, da mi bodo pomagali. do konca tedna bom naredil tabelce in sobota zjutraj ob 6.00 štart v toti konec.
clasix, pajo, dobita dodatna novodila kdaj in kje se dobimo.
P.s.
tatjana seveda bo plac, da boš testni zajček..... :mrgreen:
Uporabniški avatar
 IRA
Tatjana napisal/-a:Kar priznajta, da sta se vremena ustrašili :--

Vremena se pa jest čist nič ne bojim :--
Sem že prevečkrat z njim tekla, tako, da vem, da je čist harmless :mrgreen:

Ma ne ... sam pač tko je ...
Prevozi so po večini že dogovorjeni .... 6 ur skup se mi niti pribljižno ne teče - še manj samo gleda ... sem mal OFF tek in se mi že zadnjič na LM takoooo zeloooo ni dalo tistih 21km odtečt ... ne da se mi niti celo soboto tam viset pa sred noči vozit nazaj ...
Da bi pa prišla dol s svojim avtom, odtekla 10km, poljupčkala vse prisotne in prisebne in se pobrala domov ... se mi zdi pa mal preveč za moj prazen žep :shock: :roll: :D ... pa še trapast se mi zdi, da bi mogoče pa kdo vseeno rad naredil kak konkreten long-term trening pa ne bo mogu zato, ker bi pa ena Ira mal krožla okol šole in traparije trosila :clap:

Sej pravim ... do družbe mi je mučo mučo ... ker bo res sama elita na kupu ...
Vse ostalo me pa bolj kot ne ... ne prepriča ravno :--(

Da je bilo v Šenčurju lepo vreme, je Rollbock baje šel po kolenih na Brezje,
kakšno pokoro bo pa moral narediti Vreme, da bo vreme...... :roll: ...še vedno ostanejo Brejze :--
 Bacek
IRA napisal/-a:Ma ne ... sam pač tko je ...
Prevozi so po večini že dogovorjeni ....

za tvojo malo ritko se bi že plac najdu :twisted:

IRA napisal/-a:Da bi pa prišla dol s svojim avtom, odtekla 10km, poljupčkala vse prisotne in prisebne in se pobrala domov ... se mi zdi pa mal preveč za moj prazen žep :shock: :roll: :D ... pa še trapast se mi zdi, da bi mogoče pa kdo vseeno rad naredil kak konkreten long-term trening pa ne bo mogu zato,

tuki te pa čist razumem, se tud sama bojujem s tem ... no, bolj s tistim, bom samo urco tekla, ostalo pa ???? .... Če bi vsaj v Ikeo kaj mogla it iskat, pol ne bi bil problem :lol: :twisted: :--
Uporabniški avatar
 Loni
Kompliciranje, pa ja kdo ne misli, da bom jaz 6 ur tekla ali kaj, saj nisem zmešana, vsaj ne toliko, komu na čast, če imam zadnje dneve probleme z iskanjem izgubljene motivacije že samo pri natikanju sueprg, kaj šele, da bi nos ven pokazala. Grem se enostavno fajn met, uživat v cukru, malo tečt, več hodit, ne glede na vremensko situacijo.
Uporabniški avatar
 pajo
Bacek napisal/-a:
IRA napisal/-a:Kup razlogov je za to ... ampak se še kar ne morem pa ne morem predat, ker družba bo pa krasna ...

... ampak ...
težka bo, težka ...

Jest bom čist tiho. :(

Sem imel prav, ko sem ti rekel, da boš lahko tekla v soboto? To je najmanj Union! Sorči zamenjal sem te z pomarančo.
Nazadnje spremenil pajo, dne 03 Nov 2009, 17:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 pajo
bernarda napisal/-a:

kakšno pokoro bo pa moral narediti Vreme, da bo vreme...... :roll: ...še vedno ostanejo Brejze :--

No sem mislil, da je kaj drugega delal ko sem gledal kolena. :D Mislim hišna opravila pa to.
pajo napisal/-a:
bernarda napisal/-a:

No sem mislil, da je kaj drugega delal ko sem gledal kolena. :D Mislim hišna opravila pa to.

Meni je kolena skril, si je dolge hlače gor obleku :D
Vremenu pa lahko posodim moje kolenčnike, da si ne bo kolen zbrusil... :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Vreme
Nič se bat vreme bo, bodite srečni, da ne bomo tekli po snegu (beri plundri :lol: ), tako da pogoji bodo več kot odlični, mokri pa bomo tako ali tako, z dežjem ali brez :D

Očitno pa ste se me res nekateri vstrašli, nič bat ne grizem!!!

Ira tebi pa očitno manjnka motivacije, Sladkih6 je pravi kraj da se spet spopadeš sama s seboj, tako da nič ne odlašaj!!! :TF)
Glede prevoza, jaz lahko peljem ampak bi rabila kopilota/-tko.
Nimam Garmina, v Sladkem Vrhu sploh še nisem bila, smisel za orientacijo tako peš kot v avtu pa ne ravno razvit (beri, že več kot trideset let mešam levo in desno :oops: )
Sopotniki morajo biti potrpežljivi :wink:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA