Štefan, vem kaj pomeni si zastaviti cilj in zanj trmasto garati, na koncu pa se ti zaradi od tebe neodvisnih okoliščin vse skupaj sesuje! Pred leti sem pripravljal tekmo na 100km (v hoji, prvič po dolgih letih so v Bergamu spet organizirali Državno Prvenstvo na tej razdalji). Tedensko sem prehodil do 180 km s treningi tudi do 70 Km (zjutraj me je na kraško planoto peljala mati in me popoldan prišla ponj žena). Bil sem v odlični formi (v treningih sem na 50 Km šel tudi v 4.42' -v hoji seveda) in imel sem celo možnost za dosego članskega državnega (italijanskega) rekorda, le 2 dni pred tekmo pa me je pričelo grabsti po trebuhu, čez noč me je prikovalo na WC in dobil sem trebušno gripo. Naslednji dan sem komaj še stal pokonci in vsi moji načrti so šli po vodi! To pa me ni potrlo (seveda prvi trenutek se ti sesuje svet), takoj sem si napravil nov program za naslednjo sezono, ko mi je pa le uspelo biti na startu in dokončati nalogo! Zdaj ne misli, kaj si danes izgubil ampak kaj boš naslednjo sezono pridobil! Želim Ti hitro okrevanje (pa brez hitet na trening, preden si se zagotovo pozdravil in okrepil!) in upam, da se vidimo v soboto, 21.t.m. v Šempetru na Občnem zboru in druženju ZAVS-a!
Pozdrav s Primorske.