prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Evo, tretji tek po Ljubljancu in hkrati moji zadnji letošnji intervali so lepo uspeli. 12 hitrih in 11 počasnih krogov na zunanji progi brez merjenja časa.
Tekla je tudi Špela* nekajkrat sva se tudi srečala na progi, je pa imela hirejši tempo (2 hitra kroga in en počasen) in sem si ji pridružil le zadnja dva kroga, ko sem komaj držal njen tempo. Upam, da je ona tako napredovala ...
Pegaza pa nisva opazila.
Razy, Špela,

Pegaz je imel najboljši namen in tudi že superge v roki, in to pravočasno, a so se pojavile izredne razmere in se ni dalo izvesti tokratnega načrtovanega treninga. :( Lahko pa povem, da me razmere na to izredno finto ne dobijo več, in bom še naprej čistil četrtkov termin 17-18.30 v namene tekaškega udejanjanja.
raziskovalec napisal/-a:Evo, tretji tek po Ljubljancu in hkrati moji zadnji letošnji intervali so lepo uspeli. 12 hitrih in 11 počasnih krogov na zunanji progi brez merjenja časa.
Tekla je tudi Špela* nekajkrat sva se tudi srečala na progi, je pa imela hirejši tempo (2 hitra kroga in en počasen) in sem si ji pridružil le zadnja dva kroga, ko sem komaj držal njen tempo. Upam, da je ona tako napredovala ...
Pegaza pa nisva opazila.

Samo potrjujem, da sem bila na stadionu, ampak da ni težko hitreje preteči kroga, če tečeš po notranji (prvi) stezi, drugi tekač pa na zunanji (šesti). :roll:
Sicer pa 5-krat 800 metrov v času 3'46, vmes 400 m počasnega teka. če koga zanimajo tehnične podrobnosti.

Pegaz ... ja, veš, pri nas je ena ura več kot na Irskem ...
Opazoval sem vas vse, ožarjene v meglici rumenih lučk, s šmarnogorske Grmadice.
Skozi kaos stoječe pločevine pač ni šlo... Zato sem se vam nedružabno ognil.
Snezinka napisal/-a:Kaj pa vem, če si sploh upam :wink: ... a bo kdo tam v četrtek?

lp
Snezinka

p.s.: če si upam, prnesem tudi piškote 8)

Snezka,
jaz sem do petka zvecer na poti... Skoda sa tvoje piskote, ki bodo osamljeni jokali ...
Se tolazim s portugalskimi slascicami... Je to en tezek deu...
Danes užival na Golovcu skupaj z Lucijo Krkoč, ki mi je razkazala progo. Šla sva od observatorija do Štepanjskega naselja in nazaj po cesti ter potem po gozdni potki nazaj do observatorija. Golovc je sedaj, ko je sneg res prima za laufat. Tekačev je pa manj, kot na Rožniku.

Glavno pa je to da mi je bistveno bližje, kot pa Rožnik. Do observatorija imam samo 15 min teka.
Snezinka, saj Golada ni nujno v četrtek. :mrgreen: Kekse lahko požrem(o) kar med potjo. Hočem reči mega-zen tempo. Konec tedna, še podnevi bi tudi tek-nili.
Ali pa naslednji teden. ;) Do takrat morda zberem pogum....
  • 1
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA