prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Končala sva malo 17h že v rahli temi. Super je bilo. So bili pa tekači in sprehajalci nemalo začudeni kako malo sva bila napravljena - kratki rokavi in 3/4 pajkice. Sploh ena punca, ki ji nikakor ni šlo v lajšto. Eni so pa vroči danes je bil njen komentar. Ja pri 15°C se pa res ne mislim napraviti kot medved pa moj odgovor. Kako se bodo šele pozimi napravili.
Spet nam je uspelo eno prav fajn kroženje po Rožniku in okolici....na daljšo popotovanje, kjer je letelo "ko hudič" :lol: se je podala moška ekipa Marjan, Dare, Jozgol in moja malenkost na klasično popotovanje pa je odšla ženska ekipa Andreja, Helena in Mojculja... :D :D na cilj pa smo prispeli takorekoč istočasno..ja, smo usklajeni, ni kaj :D :D ...tokrat z ana-lizo ni bilo nič...jo bomo pa v svoje vrste povabili naslednjič.... :lol: :lol:

...lepo tekajte.... :D :D
Če ste šli ob 17h, potem ste ves čas tekli v temi. :o Jaz sem samo zaključil v temi :lol: Koliko časa pa si vzamete za podaljšano verzijo... me zanima, če bi vam lahko sledil...
Zdaj vedno tečemo po temi :roll: , ampak imajo nekateri luči :idea: , tko da ni problema. Edino včeraj sta enkrat malo hitreje svetilke potegnile :driver: , potem sem moral pa fajn iz rezerv povleči :lauf: , da mi nista ušla. Nismo vsi enako pripravljeni :( . Sem imel dobro motivacijo, da sem se pomatral, ker nisem želel zabluziti ponoči izven poti. Avi pa vsakič najde malce daljšo varianto 8) . Mislim da malce manj kot 13,5km v manj kot 1uri in 5 minut, približno. Dober trening za palmanovo :) . Tam bi tud rabil tako motivacijo. Se katera javi :) :wink: ?
Nenavadno lepo vreme (za Ljubljano) in hkrati sreča da so mi odpadla predavanja sta bila razloga da sem se danes znašel na klasičnem K-Rožniku.

Kot ste lahko prebrali se mi je zadnje čase na K-Rožniku vedno nekaj podrekalo. Danes pa sem prvič res lahko tekel. Dosegel sem čas 37 min in 9 s bruto ter 36 min 50 s neto, kar pomeni da sem krepko popravil rekord. Pa nisem sploh tekel kaj posebno hitro, le prvič nisem imel nobenih težav. Zato mi bo ta čas lahko v prihodnje služil, kot neka orientacija. Prepričan sem da lahko z nekaj več volje tečem še najmanj minuto hitreje.

Najslabše mi je šlo še na vzponu na sam Rožnik, kjer me je zabilo, ker je šlo danes že za 4. zaporedni trening (včeraj sem bil na Golovcu). Treniram res bolj samo še po ravnini in v breg ne znam več teči.

Aja, kje gre K-Rožnik plus? To me zanima zato, ker bi se s Krožnikom rad približal svoji domači (veliko bolj zahtevni) progi 6 klancev.
  • 1
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA