Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ROBOCOP napisal/-a:
cevo napisal/-a: Teki po prometnih cestah so zaradi policije problematični in veliko število tekačev bi povzročilo določene sitnosti z oblastjo.

Janez, sam ti pa si ....... a si sploh videl, kaj si napisal??? Svaka ti čast!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kaj čes smo pač problematični :wink:
ROBOCOP napisal/-a:
cevo napisal/-a: Teki po prometnih cestah so zaradi policije problematični in veliko število tekačev bi povzročilo določene sitnosti z oblastjo.

Janez, sam ti pa si ....... a si sploh videl, kaj si napisal??? Svaka ti čast!!!

sicer nimam nobenih težav s policisti .......ob progi na tekmi jih je prav fajn videt ...... in se zaradi tega ne pritožujem .... :wink:

lp, nini
Pozdravljeni ultrasi,

Ce se bo kdo iz liste prijavljenih premislil: se vnaprej zahvaljujem za sporocilo oz. za moznost da spremeni prijavo na moje ime. Vkolikor je ze placal startnino mu jo nakazem na njegov transakcijski racun. V kolikor pa se ni..pa jo bom jaz placal.

Prijetno in ustvarjalno,
tek_v_snegu napisal/-a:Pozdravljeni ultrasi,

Ce se bo kdo iz liste prijavljenih premislil: se vnaprej zahvaljujem za sporocilo oz. za moznost da spremeni prijavo na moje ime. Vkolikor je ze placal startnino mu jo nakazem na njegov transakcijski racun. V kolikor pa se ni..pa jo bom jaz placal.

Prijetno in ustvarjalno,

Se opravicujem...Moji kontaktni podatki : 041 740 082 ali pa zs ( menda bom dobil sporocilo na e-mail ).
Pogled na listo prijavljenih nam razkrije, da je prijavnino zaenkrat plačalo že 20 tekmovalcev (od 27 prijavljenih), to pa lahko pomeni tudi, da bodo možnosti za dodatne prijave majhne... :|

LP
Danes GTA preiskušal prvo etapo - vsaj mislim tako. Mimo sem se peljal z avtomobilom,pa nisem niti dobro videl,če je bil Lojze,ampak imel pa je tempo..
Pridem vzpodbujat na start,vsaj upam!!
Lp
Miro
miro napisal/-a:Danes GTA preiskušal prvo etapo - vsaj mislim tako. Mimo sem se peljal z avtomobilom,pa nisem niti dobro videl,če je bil Lojze,ampak imel pa je tempo..
Pridem vzpodbujat na start,vsaj upam!!
Lp
Miro

Drži Miro. Ob spremljavi moje zveste ekipe Edota in Medota sem pretekel prvo etapo. Štart 8.00 Rateče meja, cilj Marinšek Naklo. Po Polar GPS-ju je naneslo 61,31 km, 260asc in 745dsc. Na štartu je bilo -2 stopinji, v Naklu pa +3. Vreme oblačno, okrog Žirovnice zelo vetrovno, a prijetno za dolgi tek. Tempo je bil res kar dober, vendar pa pomaga tudi dejstvo, da v tvojem koncu proga ves čas rahlo visi navzdol in je seveda lažje teči malce hitreje. Me je pa proti koncu zato bolj "matralo" v zadnja dva klanca proti Podbrezju in iz Bistrice navzgor. Tekel sem po progi, ki je objavljena na uradni strani, pred Begunjami desno, skozi Zapuže po glavni cesti do Podbrezja in naokrog po glavni cesti do Bistrice(ostalo pa tako ne moreš zgrešit), tako kot sta me usmerjala moja spremljevalca in upam, da je pot točna in pravilno izmerjena.
Hvala E&M in se vidimo v nedeljo na Parenzani
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA