Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

I'm back.

Po 2 mesečni tekmovalni abstinenci, tik pred zdajci (tik pred koncem leta) še ena tekma.

Načeloma naj tekačev vreme ne bi motilo, no jaz sem izjema. Če se nebi z obivankenobijem že prej menila, da greva, mene sigurno nebi bilo. Vendar mi sedaj ni žal.

Ta tekma je bil zame test kje sem trenutno s formo glede na zimski čas. Moram priznati, da sem kar zadovoljen, a o tem malce kasneje.

Najprej moram povedati tole: OB KONCU LETA SE JE OBIVANKENOBI POBRAL IN ZAČEL RAZTURAVAT, PREHITEL ME JE ZA CCA POL MINUTE. Bravo Boris :clap: , pa so se treningi le obrestovali.

Moj tek pa takole: slabih 10km v 3-eh krogih s skupnim časom 38:57 in povprečnim tempom 3:55 min./km. Vem, da sem takšno razdaljo že pretekel hitreje, vendar sem vseeno zadovoljen, saj nisem računal da bo šlo pod 4.

Koliko je bilo tekačev sploh ne vem, ker sva se takoj po odtečenem odpravila domov.
Tae, najprej bi se ti rad zahvalil za novoletno darilo :cast: :cast1: (res, si me prijetno presenetil 8) ), za dobro družbo, za prevoz, ter seveda za čestitko glede mojega nastopa :laola
Najlepše novoletno darilo (nov PB na 10 km), sem si tokrat zrihtal sam :D, tako, da si bom leto 2009 zapomnil po tem, da sem ob koncu sezone postavil dva nova PB-ja in sicer na 21 km in na 10 km 8) :D
Sicer po sobotnem "žuranju" na ljubljanskih stojnicah ter bolečinah v nogah, dobrega teka naslednji dan nisem pričakoval in sem "poskušal" zadevo vzeti bolj za trening...vendar sta mi očitno mrzlo vreme in rahel dež pisana na kožo, tako, da sem prve 3 km pretekel v 3.49 min/km, kasneje je hitrost na kar precej razgibani progi malo padla, vendar tokrat nisem imel kakšnih posebnih težav, še najpočasnejši je bil 8km (4.00 min/km), tako, da sem v času 38.23 pritekel v cilj 8) :laola, sicer mi je Garmin izmeril kakšnih 100 m krajšo progo (vendar, že v Palmanovi mi ni meril ravno natančno...).No kokrkoli že, svoj prejšni PB sem kar precej popravil (za to sem moral čakati več kot 4 leta), ampak očitno se je obrestovalo... 8)

Tae, jaz bi tudi tebi čestital :clap: :cast: za odličen rezultat, ves čas teka (od 3km dalje, ko sem šel malo naprej) si mi "dihal za ovratnik" :shock: :oops:, tako, da boš v naslednji sezoni še boljši kot si bil letos, in te bom (zopet) gledal v hrbet...

Lp! :wink:
Zanima me kdaj in kje bodo objavljene kakšne fotografije, ker se je na štartno-ciljnem prostoru kar bliskalo od fotoaparatov :)

Glede na to da nas je bilo kar nekaj tekačev, bi bilo v prihodnje dobro omisliti kategorije tekmovalcev po starosti, da ne bodo samo obsolutno prvi trije dobili medalje in ostalo. Vem da same medalje niso nek velik strošek. Čeprav večina nas teče zase in ne za medalje in nagrade, se na tek podamo bolj z veseljem, če vemo da imamo vsaj kakšne možnosti za na stopničke :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA