Ups,
bom kar iskreno povedal, da mi je kar nerodno postalo, ko sem danes odprl link.
Ta naš Pokal je postal nekaj kar sem pred tremi leti videl kot vizijo, ki bi se mogoče lahko realizirala v daljni prihodnosti. Ampak ta vizija je danes, po samo 3 letih že materializirana in verjetno si nihče od nas takrat ni predstavljal, da bo vse šlo tako hitro. Verjetno še en pokazatelj, da čas danes teče hitreje kot v preteklosti.
Že v prvem letu Pokala mi je globoko spremenil urnik življenja pozimi tako, da sem že po pred leti zaključeni kolesarski karieri ponovno pričel več trenirat in se tako pozimi prelevil v tekača. Spontano sem pristal v dokaj rednem režimu treninga, ki sem ga po končani zimi bolj ali manj uspešno obdržal še na kolesu.
V življenje je prineslo veliko novih izkušenj in prijateljev, Pokal pa mi omogoča služenje vsem Vam in to mi prinaša notranjo srečo in radost, ki daje moč ter zagon za vnaprej.
Seveda pa je za to, da je Pokal takšen kakršen je, zaslužen cel Šri Činmoj Maraton Team in seveda vsi Vi, ki se ga redno udeležujete.
Nekaj naših članov je tudi v Ganeshateamu kar je že marsikoga zavedlo. Skoraj vsi smo tudi "Forumovci" saj se ga redno poslužujemo in smo mu globoko hvaležni, da nam pomaga pri informiranju in združevanju.
Bom izkoristil priložnost in po abecedi izdal še ostale glavne "krivce", ki so odgovorni za svoja dejanja glede organizacije na Pohorju:
-Andreja, ki vpisuje ter glasno vprašuje po naših številkah na cilju(mi moramo
odgovarjati, ko nam je najtežje

)
-Anica in Jože- prevoz pijače na cilj ter snemanje s kamero za obd. rezultatov
-Grom- pomoč na cilju
-Jonas, ki je donator napitka na cilju ter pomoč pri sestavi rezultatov ter...
-JureL, ki naloži tekst, rezultate ter slike na našo spletno stran
-MarioV- sestava rezultatov; priskoči tudi na pomoč pri vpisovanju na cilju...
-Miran- šofer in časomerilec na cilju
-Ona1- povsod po malo; vseprisotna
-Tatjana- dostava opreme na cilj in deljenje Šri Činmojevih aforizmov ter čokoladic
-Tomaž-pomoč na cilju
-ZarkoM-glava računalniškega sistema, prijavna služba in glavni krivec, da rezultati
štimajo
Ekipa se občasno spreminja, torej ni fiksna; to je le trenutna zasedba.
V svojem in imenu Šri Činmoj Teamu izrekam velik
hvala Forumu za to priznanje, hvala tudi vsem ostalim za podporo in sodelovanje. Verjamem, da bo naše sodelovanje prineslo še veliko lepega.