Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ganesh napisal/-a:Ta naš Pokal je postal nekaj kar sem pred tremi leti videl kot daljno vizijo, ki bi se mogoče lahko realizirala v daljni prihodnosti. Ampak ta vizija je danes, po samo 3 letih že materializirana in verjetno si nihče od nas takrat ni predstavljal, da bo vse šlo tako hitro.

Bom izkoristil priložnost in po abecedi izdal še ostale glavne "krivce", ki so odgovorni za svoja dejanja glede organizacije na Pohorju:

-Andreja, ki vpisuje ter glasno vprašuje po naših številkah na cilju(mi moramo
odgovarjati, ko nam je najtežje :--( )
-Anica in Jože- prevoz pijače na cilj ter snemanje s kamero za obd. rezultatov
-Grom- pomoč na cilju
-Jonas, ki je donator napitka na cilju ter pomoč pri sestavi rezultatov ter...
-JureL, ki naloži tekst, rezultate ter slike na našo spletno stran
-MarioV- sestava rezultatov; priskoči tudi na pomoč pri vpisovanju na cilju...
-Miran- šofer in časomerilec na cilju
-Ona1- povsod po malo; vseprisotna
-Tatjana- dostava opreme na cilj in deljenje Šri Činmojevih aforizmov ter čokoladic
-Tomaž-pomoč na cilju
-ZarkoM-glava računalniškega sistema, prijavna služba in glavni krivec, da rezultati
štimajo

Ekipa se občasno spreminja, torej ni fiksna; to je le trenutna zasedba.

V svojem in imenu Šri Činmoj Teamu izrekam velik hvala Forumu za to priznanje, hvala tudi vsem ostalim za podporo in sodelovanje. Verjamem, da bo naše sodelovanje prineslo še veliko lepega.

Ganesh, ti in vsa tvoja ekipa si čestitke resnično zaslužite.
Za vizijo, ki se je realizirala.
Se mi zdi, da je to šele začetek.
Do kam bo šlo s številom zadovoljnih udeležencev, bo pa pokazal čas.
:laola
Sam sem bil v nedeljo 16-ič na pohorski zimski ligi. 2x prvo leto, 10x drugo, 4x to zimo.
Čeprav se vsakič pripeljem iz Črnuč, si nedeljske zimske dopoldneve brez lige že
težko predstavljam. Do te mere te lahko zasvoji. Sem navdušen, da sem lahko del tega.
Držim pesti, da bo šlo tako še naprej.
:clap:
Najprej čestitke Še1PR za pošteno zasluženo državljanstvo. Lahko bi že rekli, da je uradni fotograf organizatorjev Pokala. :clap:

Državljanstvo pa si je zaslužil tudi PeterM, ki podira kilometerske rekorde pred startom, saj se redno vozi iz Črnuč. Včasih, ko vstopam v arhiv slik vidim Petra, ki je na slikah zelo transparenten in skoraj vedno prisoten. Zagotovo nam je v navdih in dober primer kaj se zgodi, ko te "prime" Pohorska strmina. :clap:

Jutri smo v novem letu in v nedeljo prvi vzpon v letu 2010. Kot se za novoletni vzpon spodobi bo ta zares nekaj posebnega saj se obeta druščina kot je na Pohorju še ni bilo! :D
Če v nedeljo ne bo zasneženih cest, boste še posebej na svoj račun prišli vsi z tekmovalnimi ambicijami. Na startu se namreč obeta skoraj popolna reprezentanca v gorskih tekih. :laola
Vreme bo kot zgleda lepo in možnosti za nov rekord so velike. Naj spomnim, rekord si lasti Simon Alič in sicer 26:55. Simon seveda pride, izzivalcev pa je vse več.

Prva nedelja v novem letu je lahko še dodaten navdih za vse, da se v čim večjem številu pojavimo na startu in se odpravimo na prelepo Pohorje. Po končanem vzponu od 12 ure naprej Vas vabimo na "praznovanje" v picerijo TottaPizza v Merkator center na Pobrežje. Ob pizzah, solatah, palačinkah... si bomo ogledali slike iz prejšnjih vzponov.
Pa SREČNO!
Vau to bo nepozabna nedelja!

No če že vsi vse preko in počez hvalimo, ne smemo pozabit na našega dragega ATEJA, ki nas tudi vedno, ko le lahko, pride pofotkat. Jaz še ne pridem niti izpod tuša, pa so njegove fotke že na forumu. Vsaka čast :laola

Alja mogoče bi mogli naredit kaki aneks k tvoji pogodbi. :wink:
Hecam se! Vsi, ki kakorkoli prispevajo, da je naš zimski pokal takšen kot je, so vdani prostovoljci. :clap:
Ganesh napisal/-a:Ups,
bom kar iskreno povedal, da mi je kar nerodno postalo, ko sem danes odprl link.

Ta naš Pokal je postal nekaj kar sem pred tremi leti videl kot vizijo, ki bi se mogoče lahko realizirala v daljni prihodnosti. Ampak ta vizija je danes, po samo 3 letih že materializirana in verjetno si nihče od nas takrat ni predstavljal, da bo vse šlo tako hitro. Verjetno še en pokazatelj, da čas danes teče hitreje kot v preteklosti.
Že v prvem letu Pokala mi je globoko spremenil urnik življenja pozimi tako, da sem že po pred leti zaključeni kolesarski karieri ponovno pričel več trenirat in se tako pozimi prelevil v tekača. Spontano sem pristal v dokaj rednem režimu treninga, ki sem ga po končani zimi bolj ali manj uspešno obdržal še na kolesu.
V življenje je prineslo veliko novih izkušenj in prijateljev, Pokal pa mi omogoča služenje vsem Vam in to mi prinaša notranjo srečo in radost, ki daje moč ter zagon za vnaprej.

Seveda pa je za to, da je Pokal takšen kakršen je, zaslužen cel Šri Činmoj Maraton Team in seveda vsi Vi, ki se ga redno udeležujete.

Nekaj naših članov je tudi v Ganeshateamu kar je že marsikoga zavedlo. Skoraj vsi smo tudi "Forumovci" saj se ga redno poslužujemo in smo mu globoko hvaležni, da nam pomaga pri informiranju in združevanju.

Bom izkoristil priložnost in po abecedi izdal še ostale glavne "krivce", ki so odgovorni za svoja dejanja glede organizacije na Pohorju:

-Andreja, ki vpisuje ter glasno vprašuje po naših številkah na cilju(mi moramo
odgovarjati, ko nam je najtežje :--( )
-Anica in Jože- prevoz pijače na cilj ter snemanje s kamero za obd. rezultatov
-Grom- pomoč na cilju
-Jonas, ki je donator napitka na cilju ter pomoč pri sestavi rezultatov ter...
-JureL, ki naloži tekst, rezultate ter slike na našo spletno stran
-MarioV- sestava rezultatov; priskoči tudi na pomoč pri vpisovanju na cilju...
-Miran- šofer in časomerilec na cilju
-Ona1- povsod po malo; vseprisotna
-Tatjana- dostava opreme na cilj in deljenje Šri Činmojevih aforizmov ter čokoladic
-Tomaž-pomoč na cilju
-ZarkoM-glava računalniškega sistema, prijavna služba in glavni krivec, da rezultati
štimajo

Ekipa se občasno spreminja, torej ni fiksna; to je le trenutna zasedba.

V svojem in imenu Šri Činmoj Teamu izrekam velik hvala Forumu za to priznanje, hvala tudi vsem ostalim za podporo in sodelovanje. Verjamem, da bo naše sodelovanje prineslo še veliko lepega.

Anica, Jože - hvala, brez čaja+napitkov (od Jonasa) si sploh več ne znam predstavljat, kako bi prišel k sebi na cilju...

Čestitke celi ekipi!

Se vidimo v prvo nedeljo drugo leto...
ZarkoM napisal/-a:Tisti, ki pridemo ob nedeljah bolj zgodaj imamo priložnost opazovati kako iz nič nastane množica, ki se ob 9:30 zapodi v strmino. Pa četudi izgleda da "tokrat pa ne bo ljudi" se tik pred startom zgostijo vrste da je že kar gneča. In prav je tako.

Ja, zimski pokal je res zakon. Zaradi prijetnih jutranjih pozdravov starih znancev na startu in vseh navdušenih obrazov na cilju. Prijetno je biti del zdaj že skoraj 250 glave ekipe ki ustvarja to vzdušje.
:clap: :clap: :clap:

Ja, res je, iz nič nastane množica tekačev, pohodnikov...vsi radostni, nasmejani, eja!

Še ena kratka zgodbica, mislim, da kakih 4 (ali že 5?) let nazaj, ko je bil Zimski pokal bolj ali manj trening za kolesarje Ganeshe in ostale...se nas je ponavadi zapodilo v hrib precej manj, kot dandanes...

...je pa bil enkrat en vikend, uh, slabo vreme, snežni metež, mrzlo...smo bili na štartu Primož (iz Tote pice), Blaž Lorber in jaz...Marjan je bil tisti vikend v Nemčiji. Torej, a gremo gor? Pa ja, gremo!
Naši časi-daleč od rekordnih iz kasnejših let... Ko smo bili na vrhu, hmmm, a gremo še do Areha? Pa ja, gremo! Snežilo je pa tako, da Primoža in Blaža nekaj časa sploh nisem videl ali slišal...
Ko smo se vračali, je Marjan klical (iz Nemčije), da povpraša, kako gre, kakšni so bili naši ćasi, kakšno je vreme, koliko nas je... pa, kaj naj rečem...super nam gre, a ni res :!:
bernarda napisal/-a:Ja bo treba tudi enkrat na Pohorje peš........ :laola

Bernarda, samo res ne vem.... jaz sem že razmišljala, da ti mogoče ne veš priti do Pohorske vzpenjače. :--
Ti samo pridi. :clap:
Samo vedi, da ko enkrat greš gor postaneš zasvojena z temi nedeljami in Pohorjem. :mrgreen:
Mislim, da se je večino od nas to zgodilo. :wink:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA