Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

tulček napisal/-a: Aaaaaa ZdravkeC, deluje ne... ti je nasmešek dal lep pospešek :--
Welcome to the club!

To mi je bil pa res najhitrejši del tega trenutka. Kmalu po startu se nasmejim in kaj kmalu ugotovim, da prezgodaj. Fotografi so ja na vrhu. "Daj ZdravkeC, zdrži še malo z nasmeškom" si pravim "ali pa malo bolj pohiti". Grizem v breg in se smejim. Tempo se kar dviguje, če ni bil tempo, se je pa dvigoval breg. Nasmešek mi je dal pospešek. Le čigav je bil ta nasmešek?
Gledam naprej in se mi v obraz smejijo riti predhodnikov. Res je, da ti nasmešek da pospešek.
Še bolj pritisnem in na vso silo vlečem že ušesa nazaj, da uprizorim še zadnjo larfo z nasmehom. Koža na bradi mi okameni in osivi, spodnja ustnica je že čisto brez krvi. Bo treba čim prej do vrha, saj tako dolgo več ne zdržim. Ja, nasmešek ti res da pospešek.
Pridem do stolpa pod Belvijem in zagledam fotografe. Hvala bogu, končno. Vse je bilo, le nasmešek se mi je zataknil za ušesi. Kaj naj storim, saj ga predsednica kluba ne bo opazila? Nasmešek mi je zlezel čisto nekam nazaj.
Panično obračam glavo, iščem nasmešek in spet dobim nov pospešek. Ja, res je, da ti nasmešek da pospešek.

Aaaaaaaaaaaaaaaa, deluje, jaaaaaaaaaaaaaaaaa

Se vidimo v klubu :wink:
STATISTIKA po 6.Tednih 3. Zimskega pokala peš na Pohorje 2009/2010

- v 6.Tednih se nas je zbralo 304 različnih tekmovalcev od tega 67 žensk in 237 moških
(lansko leto nas je bilo ob koncu pokala 224 vseh)

- max. št. udeležencev 208 (6.Teden), min. št. 132 (5.Teden),
skupaj v vseh šestih tednih 958 :shock:
(za primerjavo lani po 13.tednih - 1257 udeležencev) sedaj smo pa komaj na polovici :wink:
- 324 krat ste izboljšali svoje osebne čase :clap:

naj ženski čas: 34min 38sek (6.Teden) Daneja Grandovec
naj moški čas: 25min 31sek (6.Teden) Matjaž Mikloša - NOV REKORD PROGE

vabljeni v čim večjem številu :wink:

:laola

rezultate, slike in izžrebance za pice najdete po vsakem tednu tukaj
http://www.srichinmoyraces.org/si
Helou, helou :D
zbiramo voljo, da bi se udeležil kakšnega pokala Peš na Pohorje :clap: in imam eno vprašanje, mogoče malo čudno ampak ok.
Ko se pride gor, celi moker, zašvican se da kje preoblečt?! Kako se znajdete nato za prevoz v dolino?! Z gondolo?!
SiMoNy napisal/-a:Ko se pride gor, celi moker, zašvican se da kje preoblečt?! Kako se znajdete nato za prevoz v dolino?! Z gondolo?!

Prevoza oblačil na cilj ni. Se pa da preobleči (če imaš s seboj) recimo na WC v Koči ali kaj podobnega.

A neko strašno preoblačenje na cilju ni potrebno če se pametno oblečeš pred startom. Vsekakor je bistveno da ne preveč, za dol pa daš tanek anorak v žep. Pajkice in švic majca delata čudeže tudi pri zelo nizkih temperaturah. :-D
SiMoNy napisal/-a:Helou, helou :D
zbiramo voljo, da bi se udeležil kakšnega pokala Peš na Pohorje :clap: in imam eno vprašanje, mogoče malo čudno ampak ok.
Ko se pride gor, celi moker, zašvican se da kje preoblečt?! Kako se znajdete nato za prevoz v dolino?! Z gondolo?!

kar pogumno :D

jaz prakticiram, da zložim majhen anorak v žep, za spust v dolino je dovolj,
če pa si iznajdljiv/a pa se lahko z nasmeškom dogovoriš za pot navzdol z gondolo :wink:
Jure Ložar napisal/-a:Rezultati in slike so že objavljeni:

http://si.srichinmoyraces.org/3-zimski- ... je/6_teden

Poleg mnogih stvari, ki to prireditev delajo tako privlačno, je tudi
skrb za higieno rezultatov. Ti so kljub množični udeležbi na voljo hitro in
so točni. Izdelek se bere kot biblija: po prihodu, po WMA, po kategorijah in
po WMA skupaj. Ko temu dodaš super slike, mikavno okolje, res odlično
vzdušje med udeleženci, si pa tam.
:laola
Povabilo Gorenjcem je bilo zadetek v polno. V idealnih pogojih so zasedli prva tri mesta.
Vsi trije 'Majk' Matjaž, Simon in Klemen so tekli hitreje od prejšnjega rekorda.
Ganesh ponovno prvi s Štajerske. Prvi hip si verjetno za kanček obžaloval zelo
kratko zadnjo noč pred tekmo. Skupaj 5 Gorenjcev v deseterici, še Aleš in mladi
up Luka. Vseh 14 pa je teklo zelo solidno.
:clap:
Časi pa so bili, kot je že Jonas zapisal zelo hudi.
Absolutno: 17 pod 30 minutami, 88 pod 40 minutami.
Po WMA: 35 pod 30 minutami, 124 pod 40 minutami.
To pomeni, da tu še zdaleč ne gre le za množično udeležbo, temveč tudi za precejšnjo kvaliteto. :clap:
Jutri bo kot kaže manj novih osebnih rekordov.
Zanimivih zgodb, prekrasnih fotk, filmskih nasmeškov - pospeškov, veliko dobre volje in hitro objavljenih rezultatov pa zagotovo ne bo manjkalo. Moja udeležba pa bo tokrat odvisna od tega ali se bom uspel pravočasno izkopati iz parkirišča v Črnučah. :D
Pozdravljeni!

Informacije iz preve roke (noge)!

Vau! Pravljično!

Po (avto)cesti - super: oprijem 1 A, odprte obe "špuri"- prehitevanje - možno!

Naprej (skozi gozd in po stari Fiski): super "snežne stopničke" žal, odprta le ena "špura" - prehitevanje ni možmo, oz. močno "oteženo".

Upam, da "nebodigatreba (smučarji)" stopničk ne bodo uničili!

Torej, vabljeni na jutrišnji sončni in "pravljični" tek!

lp. Zvone
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA