Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ZdravkoC napisal/-a:
Alek napisal/-a: Zadnji čas da sem nabavil TF vetrovko ...ne vem....

Ziher, saj s tistimi klobasami nisi nikak vun zgledo :D

:lol: :lol: :lol: :rol: :rol:

Bravo Zdravc, ...imaš v dobrem :toast: ...al pa dva :wink: .

Alek ti se kar sprenevedaj :wink: , kot sem ti rekel, ta vikend ti je bil pisan na kožo, nova TF jakna, prvi na vrhu med nami "rumenimi" TF-jievci, največkrat na slikah od Alje pa še za pico si bil izzžreban :) . Kaj češ lepšega, ampak pazi, drugi teden bo vrstni red drugačen ker začnem danes z intervali :twisted: .

Lp :toast: :)
50cent napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:
Alek napisal/-a: Zadnji čas da sem nabavil TF vetrovko ...ne vem....

Ziher, saj s tistimi klobasami nisi nikak vun zgledo :D

:lol: :lol: :lol: :rol: :rol:

Bravo Zdravc, ...imaš v dobrem :toast: ...al pa dva :wink: .

Alek ti se kar sprenevedaj :wink: , kot sem ti rekel, ta vikend ti je bil pisan na kožo, nova TF jakna, prvi na vrhu med nami "rumenimi" TF-jievci, največkrat na slikah od Alje pa še za pico si bil izzžreban :) . Kaj češ lepšega, ampak pazi, drugi teden bo vrstni red drugačen ker začnem danes z intervali :twisted: .

Lp :toast: :)

Ja res, za vse ostalo je Mastercard...
Joj ste face vsi po vrsti, samo vetrovka pa je res magična, je Fifty opisal kaj vse se mi je zgodilo prvi dan, ko sem jo imel gor (Zdravkec, klobase sem imel spodaj).
Fifty, ti kar treniraj, prav je tako...
Nazadnje spremenil Alek, dne 26 Jan 2010, 11:29, skupaj popravljeno 1 krat.
50cent napisal/-a:Alek ti se kar sprenevedaj :wink: , kot sem ti rekel, ta vikend ti je bil pisan na kožo, nova TF jakna, prvi na vrhu med nami "rumenimi" TF-jievci, največkrat na slikah od Alje pa še za pico si bil izzžreban :) . Kaj češ lepšega.

Na kratko Čmrlek #1 :D
 Heligo
Alja, the best!

Top 2 fotke prejšnjega tedna, 100% avtentične, pulz pod plafonom... :lol:

Slika

Slika
TomažPI napisal/-a:he, he.. dobre fotke.

Ko je "pena" na ustih, pa veš, da ni šale.. :D

Heligo, še malo pa te ujamem,... :D :wink:

Veš kaj ti jaz rečem,

ovi ki se šetajo na breg pa majo čas kukat za fotografi pa se jim smeškajo, to so TURISTI :lol:

ovi ki prletijo na vrh s suhimi usti pod 30min (ganeš, jonas, etc...), to so REZERVISTI! :lol: :lol: Majo vsi še 2 min rezerve :twisted:

tisti ki jim na usta pride pena, to so pa PARTIZANI! :mrgreen:
Heligo napisal/-a:

Veš kaj ti jaz rečem,

ovi ki se šetajo na breg pa majo čas kukat za fotografi pa se jim smeškajo, to so TURISTI :lol:

ovi ki prletijo na vrh s suhimi usti pod 30min (ganeš, jonas, etc...), to so REZERVISTI! :lol: :lol: Majo vsi še 2 min rezerve :twisted:

Dragi "partizani", sanja se vam ne kako "rezervisti" trpimo, ko mi junior-"štumfar" diha za ovratnik ali še huje, ko ga je treba loviti! In potem zadnjih 100 m še sprintat do "daske". :--( Ne bi vam dal to za probat :!:
Pena že vmes od sile odpade...

Seveda nasmeh ta pravi v srcu vedno je in edino ta šteje. :D
Vreme napisal/-a:
še1PR napisal/-a:Hvala vsem za pohvale! :oops: Ja, tudi jaz moram trenirat! :wink: :D Trans Slovenija, Balaton, Špartatlon in podobne prireditve bodo kmalu na sporedu... :D :wink:

Opa!!! :clap: Ampak če se ne motim,si še na kaj pozabila :mrgreen:

:lol: A če priznam se mi oprosti? :wink: :D
Ganesh napisal/-a:
Heligo napisal/-a:

Veš kaj ti jaz rečem,

Dragi "partizani", sanja se vam ne kako "rezervisti" trpimo, ko mi junior-"štumfar" diha za ovratnik ali še huje, ko ga je treba loviti! In potem zadnjih 100 m še sprintat do "daske". :--( Ne bi vam dal to za probat :!:

Je kak je,fajn je vedno,ko poveš na cilju številko,pozabiš na vse in bi šel še 1x :D :clap:
Ganesh napisal/-a:
Heligo napisal/-a:

Veš kaj ti jaz rečem,

Vsakdo ima svoj slog. Nekdo stavi na 'nasmešek da pospešek'.
Kdo drug poskusi s 'penco', kot Bjordalen na primer ali pa se bojuje v
sebi. Stili se lahko menjajo od teka do teka, pa tudi znotraj ene 'dirke'.
Ampak, da zdi se, da se na Pohorju zbiramo takšni, ki uživamo, ko se
samopresegamo. Ne glede na slog. :D
Giant napisal/-a:
Ganesh napisal/-a:

Je kak je,fajn je vedno,ko poveš na cilju številko,pozabiš na vse in bi šel še 1x :D :clap:

Ej, to si pa dobro napisal :!: Res je :!:
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA