prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Glede na to, da sem včeraj ugotovila, da se tudi po ledu da teči, čeprav je tempo potem res polžji, se vama mogoče le pridružim vsaj za del poti (takšne razdalje jaz namreč še nisem tekla). Edino glede Golovca sem še skeptična. Nimam nikakršnih derez, drsalk pa tudi ne.
Če ne bo nobene druge polžke ali polža, potem grem kot je zmenjeno jaz s teboj od Fužinskega gradu, pa do Fužinskega gradu. Tempo boš pa ti narekovala, jaz se bom pa prilagajal. :D

Če pa začnem pet, potem ti ne boš vzdržala z mano, :lol: imam namreč le voljo do posluha. :D

špela* ti kar pridi, se bomo pa po riti drsal z Golovca. :lol: mogoče te pa tudi prepričava z lenči, da boš vstrajala z nami cel krog. :wink:
tudi jaz pridem... :clap:
in kje se mene vklopi v dričanje :?
kdo bo pa z mano laufal :?:
A ja Lenči, saj boš ti, kajne? :laola
Se vidimo, a prnesem tisti ta velik krožnik za dričanje (medve s špelo* sva ravno dovolj velike za tja notri)
Maca, odlično, a greva cel krog :?: Dričava se pa lahko tudi skoraj po ravnem, saj veš, sva iznajdljivi :-- . No, jaz bi raje tekla :lol: , Golovec bom itak prehodila :oops: v hrib, drugače bom morala vmes na taksi :? .
Silvan, drugače pa so ponavadi tisti, ki gredo takšno razdaljo daleč od polžkov, iz solidarnosti uberete polžji tempo, jaz sem zeloooooo hvaležna, da imam družbo :heart
ROSI64 napisal/-a:špela* ti kar pridi, se bomo pa po riti drsal z Golovca. :lol: mogoče te pa tudi prepričava z lenči, da boš vstrajala z nami cel krog. :wink:

Priznam, da ta želja obstaja, ampak ne vem, če imam pogum. V polžjem tempu bi mogoče šlo ...
spela* napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:špela* ti kar pridi, se bomo pa po riti drsal z Golovca. :lol: mogoče te pa tudi prepričava z lenči, da boš vstrajala z nami cel krog. :wink:

Priznam, da ta želja obstaja, ampak ne vem, če imam pogum. V polžjem tempu bi mogoče šlo ...

bi šlo...
:D če se pa želiš v to prepričat
moraš prelaufat :wink:
spela* napisal/-a:

Seveda imaš pogum, zelo velikooo si ga že pokazala in v polžjem tempu sploh ni dvoma v uspeh :laola
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA