prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Dons bil spet čez Golovec so Štepanjskega naselja in nazaj.

Zanima me pa to če obstaja "uradna Golada"- torej proga po kateri ves čas tečete ko rečete da greste na Golado. Torej če obstaja taka proga na Golovcu, kot je npr. K-Rožnik. ČE obstaja bi bil vesel da mi nekdo pove kje poteka. Sedaj mislim da poznam dovolj da bom razumel. :)
Bojan Ambrožič napisal/-a:Dons bil spet čez Golovec so Štepanjskega naselja in nazaj.

Zanima me pa to če obstaja "uradna Golada"- torej proga po kateri ves čas tečete ko rečete da greste na Golado. Torej če obstaja taka proga na Golovcu, kot je npr. K-Rožnik. ČE obstaja bi bil vesel da mi nekdo pove kje poteka. Sedaj mislim da poznam dovolj da bom razumel. :)

Seveda obstaja! Saj po njej (skoraj vsak) četrtek tečejo zveste Goladarke (kolikor jih je ostalo) in Goladarji.
Zato tudi obstaja termin "leva" in "desna" Golada. Morda bi moral napisati z veliko levi ujemalni prilastek in mi bo Jusuf prestrelil levo in desno (nalomljeno) koleno.

Skratka, BojanA, na Goladi je vse možno. Samo tja moraš enkrat ob uradnem terminu in zdržati počasen tempo. ;) Proge pa nima smisla opisovati, ker dvomim da kdo pozna štenge gospe Brenčič :mrgreen: in kje vodi prava daljšnjica od Dimnika do Dimnika. Pa kje čes stari most čez grubariša pri klavnici, in še, še.
Obstajata vsaj dve varianti Golade, ki ti ju najlažje razloži prijazni oranžni slon. Mogoče bosta baron Razy in Nadvojvoda Pegaz povedala. ;)
raziskovalec napisal/-a:Danes načeloma štartam Golado ob 17:00 na koncu Goce Delčeve. če je še kakšen iteresent bom vesel. Se lahko tudi prilagodim za štart med 16:30 in 17:15.

Razy ti kar lepo uživaj na prelepem, zasneženem golavcu....jaz sem pa že včeraj oddelal svojo goladno tlako.... :lol: :lol: ...mislim pa, da so se nekateri tudi včeraj podili po golavcu....kaj, ne? ... :lol:

LP :D
raziskovalec napisal/-a:Danes načeloma štartam Golado ob 17:00 na koncu Goce Delčeve. če je še kakšen iteresent bom vesel. Se lahko tudi prilagodim za štart med 16:30 in 17:15.

:nono: Prišlo nekaj vmes. Pa naslednji teden.
Ma trening v torek me je čist sesul. Včeraj sem šel laufat na Golovc, pa enostavno ni in ni steklo. Tako da sem s treningom prekinil. Vem da tek na silo povzroči samo poškodbe. Očitno sem v ekstremno slabi formi in ne morem zdržat niti enega malce daljšega in bolj našponanega treninga.

Tako da Raziskovalec bi se pridružil kak drug dan.
Sem krožil po ovalu v pogovornem tempu (na vezi z maco :mrgreen: ) in tekel 45 min, naredil malo več kot 8 km. Do Verone moram biti pripravljen.
Ni bilo prav veliko zagretežel na ovalu, sem pa srečal Ton-a in še enega triatlonca, ki mi je lepo držal tempo.
Prav lepo je bilo teči, na ovinkih malo drsi, drugače pa je proga čista.
:laola se pridruži še kdo ?
Uj, Razy, danes popoldne me kliče večerni Krvavec, nazaj bom šele v petek zvečer...
Tokrat grem malo bolj v vertikalo, sam počas...

Sem pa za kako nedeljsko varianto?

Uživajte na klasiki!
Prva letošnja Golada je pod streho. Štartal točno pol petih, do observatorija je kopno, potem sneg. V zimskih supergag je šlo brez problemov, derezice ostale v žepu. po uri in desetih minutah sem se vrnil na izhodišče. Svetlobe je bilo dovolj, srečal nekaj tekačev in sprehajalcev.
@Pegaz v nedeljo je PST.
Če še včeraj na K-rožniku ni bilo v glavi vse tako kot bi moralo biti, sem danes (še bolj utrujen) tekel brez vseh težav. Eden najlepših dni v letošnjem letu me je privabil s svojimi čari. Ne morem verjeti da je že tako vroče - kar 10°C.

Sneg na Golovcu je moj poskus napada spremenil v tek po tekočem traku - beri južnemu snegu. Ko sem z observatorija prispel do Štepanjskega naselja, sem bil že ob večino moči. Tako da sedaj končno na suhem asfaltu tudi nisem mogel napasti tako kot bi želel. Vseeno je bilo super teči ob čudovitem pogledu na Kamniške Alpe.
  • 1
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 211
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA