Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Prav vsem tekačem (in tekačicam) :wink: , ki se boste podali na avanturo čez Slovenijo, želim varno pot in čim manj težav. Bodite previdni in vsi skupaj pridite v cilj zdravi in brez poškodb. Uvrstitev ni pomembna, saj je že sam štart na takšni prireditvi dovolj velik razlog, da ste v mojih očeh junaki :laola .
Zdravc, zate pa še posebej držim pesti, upam, da bo TS izpadel tako kot si zamišljal in da te po koncu vsake etape čaka hladno pivo :beer: .

Lp :)
A bi mal razbil pozitivno energijo!??

Mene pa tako meča bolijo, da komaj po ravnini hodim. Da stopnic sploh ne omenjam!! Vzrok temu pa je moja "pametna" glava!

Namreč! Pozitivno spodbujen s TF temo "bosonogi tekači" sem v v ponedeljek probal tek v šolskih copatih,takih taustnjenih z minimalnim podplatom. In ker pameten kot sem, ne poslušam nasvetov in izkušenj, sem se zadeve, kot vedno, lotil z velko žlico in odtekel 15 km. Saj med tekom je bilo fantastično. Šlo mi je celo bolje kot z tekaškimi copati. Potem se pa je začelo. Zvečer rahle bolečine v obliki muskelfibra. Včeraj in danes pa komaj hodim.

Za nameček pame je danes zjutraj na zaledenelem parkirišču pri sestopu z avta sesulo po tleh kot mladega mačka. Pri tem sem seveda oporo iskal na roki in sedaj peklensko boli še rama.

Ampak, kaj bi to.... Jutri starta TranSlo in jaz že vidim cilj!!!
Jutri gre zares. Malo sem se poigral s statistiko.

Na zimsko 220 km preizkušnjo razdeljeno na 4 dni imenovano TRANS SLOVENIJA WINTER EDITION se je skupno prijavilo 35 tekmovalk in tekmovalcev. Od tega 5 žensk in 30 moških.

Od 5ih žensk sta 2 predstavnici Slovenije, od 30ih moških jih bo barve naše države zastopalo 24.

Druge prisotne države so še: Nemčija, Velika Britanija, Italija, Nizozemska, Polska in Švedska.

Barve tekaškega foruma pa bodo branili:
- natasa
- aisha
- zajc
- avi
- INOT
- miroR
- ZdravkoC
- zdravko
- GTA
- ečo
- boštjanP
- tek_v_snegu
- rollback
- OLE
- dexi27
- semjul
- samostojni
- TomažPI

Sem koga spustil, je kdo preveč ? Se opravičujem, bom popravil takoj, ko mi sporočite.

Včasih je bil tak "norec" le Mravlje, sedaj pa jih že med nami rekreativci mrgoli. :D
Nazadnje spremenil tae, dne 10 Feb 2010, 21:03, skupaj popravljeno 2 krat.
Pozdravljeni ekstremisti :D
Sem vam rekel, da vas pridem bodrit na štart, a se mi je nekaj zalomilo (bolezen malčka). Zgolj toliko, da veste, da bom v mislih z vami! Glede na tako kvalitetno družbo tekačev in tekačic iz SLO, niti slučajno ne bomo pustili, da naslova romata izven naših meja :D

Glede na to, da bo na dirki nastopil moj sosed, seveda navijam za Solzno dolino :--
tae napisal/-a:Barve tekaškega foruma pa bodo branili:
- natasa
- aisha
- zajc
- avi
- INOT
- miroR
- ZdravkoC
- zdravko
- GTA
- ečo
- boštjanP
- tek_v_snegu
- rollback
- OLE
- dexi27
- semjul
- samostojni

:D

Prav vsem želim srečen prihod v pristan v nedeljo.
In hitro okrevanje.
Vse kaže, da boste nekateri stalni udeleženci manjkali
na zimski ligi na Pohorju.
Ampak na finalu se pa spet vidimo. :D
LP Peter
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA