prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

katero obliko letošnjih dresov podpirate?

stara (lanska) z nogicami
10
20%
predlagana nova z dinamičnimi trikotniki
32
65%
mi je vseeno
7
14%
Uporabniški avatar
 še1PR
Tekačiča napisal/-a:Meni tista zadnja varianta št.5 ni všeč, naj nogice oz stopala kar ostanejo. :wink:

Podpišem!

Rožice rulz... :laola
Uporabniški avatar
 tae
Sedaj, ko je dana še 5. možnost, je slednja meni osebno najbolj všeč. Rad imam spremembe. Pa tudi barva je spet rdeča in ne oranžna, kot je pri "nogicah." Bo v anketo dodana tudi ta varianta ?

Jaz bi design izbral iz zadnje 5. majice, logo pa iz 1. - Slovenija z rožicami v večjem formatu. Ali je to že preveč zmišljevanja ?

Do kdaj se je potrebno odločiti za končno verzijo ?
Uporabniški avatar
 5r002
u zdaj je pa tudi meni 5. varianta najbolj všeč...
le še nick + logotip oz napis slovenija manjka...
 vlado
Meni je 5 zelo vseč. Menim pa, da bi bila možnost izbire dobrodošla. Logotip naj
bo osnova ,ostalo po okusu.
Luzr prosim, če napišeš še tvoj predlog. Hvala. lp
 spela*
Jaz samo vem, da mi I Feel Slovenia ni všeč.
Pa tudi Slovenia brez j pravzaprav ne.
Pa da mi je všeč barva v 5. predlogu. Samo zakaj v 5. predlogu ne vsebuje napisa vzdevka na forumu?
Uporabniški avatar
 tae
jkarmen napisal/-a:tae seveda TF imena so po difoltu :D

To velja tudi za 5. predlog. :D
Uporabniški avatar
 Arabo
Jaz sem v anketi že odgovoril z 1., ampak še ni bilo vzorca števlka 5. Le-ta mi je še najbolj všeč. Vseeno pa bi rad imel nekje kakšen napis, da se vidi, da je tekač oz. klub iz Slovenije (mogoče čisto spodaj na hrbtni strani).

Vlado pa je podal tudi pameten predlog, da bi imel pač vsak možnost svoje izbire. Naročila se predhodno zbirajo in je rešeno. Predvidevam, da bi to pomenilo podražitev dresa. Sam bi bil pripravljen doplačati tudi kak evro več za dres, če bo podana ta možnost.
Uporabniški avatar
 50cent
tae, zmišljevanja ni nikoli preveč :) .

Jaz pa bi rad imel "švarcenegerco" - majico brez rokavov; desni design iz 5 primera, na hrbtu pa bi rad imel na vrhu ime, na sredini napis ultra marathon team in spodaj rožice z napisom Slovenija.
Ali je to preveč zmišljevanja?? :wink:

Kot vidiš vsake oči imajo svojega malarja, Erotu pa že gredo lasje pokonci :lol: .

Lp :)
 vlado
Jaz sem za:
majčka 5 desna
ime in logotip 1 desna
( namesto rožic) zastava z imenom Slovenija kot je na 1
lp
 spela*
Predlagam, da še vsak od nas nariše svoj predlog. :D

A je lahko Slovenija z j, lepo prosim?

(Tudi če pravite, da zaradi tujcev ... potem bi lahko napisali tudi v francoščini Slovenie, zakaj ravno v angleščini?)
Uporabniški avatar
 vencelj
spela* napisal/-a:Predlagam, da še vsak od nas nariše svoj predlog. :D

A je lahko Slovenija z j, lepo prosim?

(Tudi če pravite, da zaradi tujcev ... potem bi lahko napisali tudi v francoščini Slovenie, zakaj ravno v angleščini?)

Vsekakor sem za varianto z "J"!!

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 jkarmen
živjo.
pri primeru št. 5 je podan samo dizajn sprednjega dela majčke - torej sta dve verziji.. zadaj je mišljen pa večji TF logotip in seveda ali rožice, ali napisa slovenija , tf imena..

glede izmišljevanja.. potrebno je izbrati enoten dizajn - torej ostane z rdečo črto in nogicami ali sprememba v enega izmed variant primera 5. Ko imamo to pa se bi predvidoma lahko spreminjalo po želji ali rožice ali samo napis Slovenija pod TF logotipom..

Za odločitev naj bo rok jutri (petek) da bi lahko v ponedeljek že pričeli z zbiranjem naročil.
Uporabniški avatar
 tae
Karmen, nekaj ti predlagam. Glede na to, da se je sedaj nabralo že veliko različnih informacij in možnih odločitev, ti predlagam, da prav tu v tej temi (ne javno na naslovnici) postaviš anketno vprašanje, kjer se bomo odločili le o disajnu. In na veliko omeni, da se odločitve sprejemajo le do jutri.

Se pravi:
a) stari design - nogice
b) novi design - vzorci iz strani
c) novi design - vzorci spredaj
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA