področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

wawer napisal/-a:No če bo kdo naročal iz wiggla se priporočam. Vzel bi teniske za 90 evrov. Lp
Če boš ti naročil, se priporočam imam namreč eno malenkost za cca. 20EUR... :laola
mazi napisal/-a:
wawer napisal/-a:No če bo kdo naročal iz wiggla se priporočam. Vzel bi teniske za 90 evrov. Lp
Če boš ti naročil, se priporočam imam namreč eno malenkost za cca. 20EUR... :laola

@wawer, odloči se kje boš kupil, premisli, pomeri.;) Mazi si že dolgo želi nekaj z Wiggla...
Dobil sem podatek, da pride model Salomon Speed cross 2 na police v februarju oz marcu. Sedaj bom počakal na to pošiljko, če pa bodo spomladanski modeli rumeni in ne več črni pa jih bom naročil iz anglije in takrat vam sporočim pa bomo združili naročilo ok. Lep pozdrav.
Loni napisal/-a:Jaz bi tudi nekaj imela... Za približno isto vrednost kot mazi.

Loni mogoče pa bo kaj iz tega ''prišlepanja'' na naročilo; drugače se pa lahko ''ta mali'' skopi zberemo in eno naročilo oddamo... :--
mazi napisal/-a:

Loni mogoče pa bo kaj iz tega ''prišlepanja'' na naročilo; drugače se pa lahko ''ta mali'' skopi zberemo in eno naročilo oddamo... :--

Super, meni se nič ne mudi :wink:
mazi napisal/-a:

Jaz bi kupil eno malenkost za 15-17 EUR, imam tudi vaucher za 5 funtov popusta + 5% popusta na nakupe (to imamo najbrž že vsi :))).
Tatjana napisal/-a:Tudi jaz bi se pridružila. Vrednost mojega bi bila 34,40 EUR.

Super še malo :clap: ; (mazi 20EUR + Loni 20EUR + Biz 17EUR + Tatjana 35EUR) počas pa bo...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 41

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA