področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Kaj bo iz tega:

1. Lučko ne bo zdržu brez cigaret
1
3%
2. Runer ne bo zdržu brez cigaret
4
10%
3. Oba ne bosta zdržala brez cigaret
6
15%
4. Ne bosta več kadila
29
73%
 Ninocka
Oranzni slon me je spomnil na nepozaben prizor v Bukaresti: moski v trenirkah, malce debeljse postave so tekli s cigareti v rokah...Romunski prijatelj mi je pojasnil, da je to nov trend delnega razumevanja zdravega zivljenja in da je dosti pogost prizor (no, to je bilo par let nazaj).
Morda teci par tekov s cigareti ne bi bilo slabo, da se do konca "zagiftate" :twisted: ... Mislim, da vama tile nasveti, kako koncati, ne bodo nic rabili, ker vsak ima svojo nacin, kako je rekel cigaretom NE.

Res pa drzim pesti za vse in vem, da ni enostavno najti energijo za enostavno reci NE!
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
mojcej77 napisal/-a:...me pa zanima, po čem sklepaš, da bom glih jst??? :shock:

:twisted: Prvi in najmocnejsi razlog je to, da si enmalcken farbenblind, ker si mojo prelepo oranzno zverino prefarbala v zeleno. :) :D Drugi, ah drugi je pa ......... :)

lp, oranzni slon

p.s.: Ko se bo prizgala lucka, bom vsekakor slisal kaksno besedo o moskih sovinisticnih svinjah. :) :twisted:
Uporabniški avatar
 tini
oranzni_slon napisal/-a:p.s.: Kazen? Hmm, recimo, da morate kadit med ogrevanjem na tek dva cika na enkrat. :D

Se strinjam. Samo to morata storiti med ogrevanjem pred kaksno vecjo tekasko prireditvijo in na kaksnih vaskih tekmah.
Predlagam, da je to na Kraskem maratonu (ce jih bomo seveda po ljubljancu "zalotili"). :twisted:

lptini
Uporabniški avatar
 mojcej77
Slon - v zeleno?
hmm...jst? kje, kdaj?
zihr je blo ponesreč!!!

m

pies: em...a bi raj v roza? :roll: ta farba je že out....mogoče čez par sezon...
Drgač pa - še vedno brez!!!...in mislm tud ostat!!! :twisted:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
mojcej77 napisal/-a:Slon - v zeleno?
hmm...jst? kje, kdaj?
zihr je blo ponesreč!!!
......
Drgač pa - še vedno brez!!!...in mislm tud ostat!!! :twisted:

No, nekaj zelenega si omenjala na porocilu s piknika. :) Sem bil cisto zgrozen. :) :D Drugi razlog je pa iz tistega vica, ko Mujo pravi Fati: Ajde Fato, donesi mi jedno pivo iz frizidera, dok nije pocelo. ......................................................................................... Eto, pocelo je! :) Skratka, ko se bo lucka vzgala bom pa poslusalo o ...... :) :twisted:

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 mojcej77
Vzeto na znanje, Oranžni slon!!! :twisted:

Kok cajta pa bo moralo trajat, da boš verjel, da si se zmotil??? Kdaj bom lahko zaplesala svoj indijanski ples okrog tebe in kombija (ki se mi še vedno zdi zelen, oprosti, je bla kr tema, tko da mi je njegova prava barva še vedno neznanka :shock: ) ???

m

pies: a je moder???....oranžn sigurno ni, no!!!
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
mojcej77 napisal/-a:Kok cajta pa bo moralo trajat, da boš verjel, da si se zmotil??? Kdaj bom lahko zaplesala svoj indijanski ples ....

:) Evo, sem prec za. In jaz ti ze sedaj verjamem. :) :twisted: Samo, ce bos ti plesala indijanski ples moram jaz pokadit kaksno pipo miru, da bo tole res vredu ratalo. :) :roll: Jeh, tole pa bo zdrav duh v zdravem telesu. ;)

lp, oranzni slon

p.s.: Mislim, da bodo tvoji novi glasbeni idoli postali Zabranjeno Pušenje. :)
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Moram dodati svojo izkušnjo, kar se tiče kajenja. Sam sem namreč kadil 7 let po 2 škatli na dan, sedaj pa ne kadim več kot 2 leti in tudi nikoli več ne bom!!! Nehal pa sem na zanimiv in nekoliko lažji način kot z metodo volje (ne bom...), in sicer tako da sem prebral eno knjigo, ki mi je pomagala razdelati moj kadilski problem od prve prižgane cigarete pa do prenehanja. Knjigo vsekakor toplo priporočam vsem, ki želijo prenehati kaditi in vsem tistim, ki želijo pomagati svojim dragim pri opustitvi cigaret-predlagajte jim to knjigo in garantiram, da bodo prenehali, če jo bodo prebrali v celoti. Naslov knjige je: KONČNO NEKADILCI (avtor: Allen Carr), knjigo prodajajo v trgovinah Sanolabor in v knjigarnah Mladiske knjige ter v Svetu knjige tudi-se mi zdi.
Vsi moji prijatelji, ki so knjigo prebrali so prenehali kaditi (nekateri so opustili branje prej in jim ni uspelo). Moram pa priznati, da so nekateri začeli tudi nazaj kaditi-a ti so zelo redki, hvala bogu! :D
Srečno bodoči nekadilci!!! :D
Uporabniški avatar
 mojcej77
In bilo je jutro, 14.dan!... :D
samo za info: still smoke-free...and enjoying it!

m
 Lučko
Bravo Mojca, bravo :lol: :cast:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
mojcej77 napisal/-a:In bilo je jutro, 14.dan!... :D
samo za info: still smoke-free...and enjoying it!

Evo ti roka, evo ti galz! Cestitam! Ko sem sam pribremzal na 14.dan sem bil ze zunaj. :) Je pa s tem tako, da si vedno bivsi. ;) :D :twisted: Ali se pravzaprav vsi trije strinjate s kaznijo dveh cigaretov naenkrat med ogrevanjem pred tekom, ce vas dobimo po 9.LM s cikom v akciji? :)

lp, oranzni slon

p.s.: Spanska inkvizicija je v primerjavi z menoj mala malica. :)
Uporabniški avatar
 mojcej77
hehehe...ja hvala, no...sej človk kar malo zardi, kenede... :oops:
slon - jst se strinjam, zame lahko zadeva velja že kr zdele...
Lučko - ej, a veš, sn ugotovila, da je ful dobr filing, k ne kadiš. Mogoče si boš pa pol, ko ti bo enkrat ratalo, reku sam še:"Pišuka, sm bil budala, k nism že prej nehu!!!" 8)

papa,

m
Uporabniški avatar
 mojcej77
Samo toliko, da vaju pozdravim, pa zaželim vso srečo na maratonu (pa vsem ostalim, ki bodo tekli, tudi), še posebej pri tistem delu, ki sta si ga zastavila v tej temi. Sej bo šlo!!!

m

pies:men še kr ratuje...spooky :shock:
Ampak je čista resnica, da je (vsaj zame) Erotov nasvet (oziroma dejstvo) najboljši. Vsaj zame. Hvala, Ero, pa še za vse stvari, k jih tuki počneš...ti si car :D
Uporabniški avatar
 Barb
No fanta kako vama gre :?: :?:
Uporabniški avatar
 runner
nočem se pogovarjati o tem
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6