področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Ojla,

No mislim, da se nas je nabralo dovolj za en nakup brez plačila dostave... :clap:

Kdor se bo opogumil in prevzel plačilo in potem poskrbel za razdelitev artiklov naj se pofočka; sam tega ne morem ker nimam uporabne plačilne kartice :--(

PS Izdelke in velikosti pa ''pofočkancu'' lahko pošljemo po ZS... :laola
mazi napisal/-a:Ojla,

No mislim, da se nas je nabralo dovolj za en nakup brez plačila dostave... :clap:

Kdor se bo opogumil in prevzel plačilo in potem poskrbel za razdelitev artiklov naj se pofočka; sam tega ne morem ker nimam uporabne plačilne kartice :--(

PS Izdelke in velikosti pa ''pofočkancu'' lahko pošljemo po ZS... :laola

No - a se bo kdo ''žrtvoval''... :--
evo... danes dobil svojo prvo pošiljko z wiggla. :D 8) po navadni pošti kar traja... naročil sem 4.3., naročilo naj bi bilo odposlano 5.3., dobil sem pa 15.3. :)
verjetno je s hitro pošto(za doplačat je cca 5eur) kaj hitreje... ampak meni se ni mudilo. :P
Ojla,

Torej če sem pravilno skompletirov je terenutno stanje: jest 20EUR + wawer 90EUR + Tatjana 35EUR + Biz 17EUR + matej712 68EUR; torej bi bilo trenutno čisto dovolj za en nakup - torej kdo se javi za organizatorja... :cast1: :hack:
Sam sem preko spleta naročil en DVD s filmom o maratonu in ga z velikim veseljem pričakal, ko pa sem ga želel gledat, sem ugotovil, da pri naročilu nisem bil pozoren na območje za katerega naročam film. Nisem namreč označil, da naj bo za Evropo in zato ga zdaj ne morem gledat.

Zanima me kakšne so vaše izkušnje. Mi lahko kakšen heker to odkodira, da ga lahko vseeno pogledam ali ga moram poslati nazaj in naročiti drugega?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 41

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA