Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Pridemo :!: ...............šef je rekel, da je to prostovoljni mus :lol: :rol: .

PS: Vidim, da sem postal tudi "lokalec" :wink: :mrgreen: .

Se vidimo na štartu :) .

Lp.
Da si bomo na jasnem: Lokalec = lokalpatriot :D ki gre na domačo dirko
:arrow: Pravico nastopa imajo tudi zaposleni v podjetjih na območju občine
Lokanje v lokalih nima z lokalci nič skupnega :D Bo treba laufat :lol:
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 31 Mar 2010, 23:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Spadam med lokalne lokalpatriote. Pridem zlaufat, pol pa se ga nalokat :drink :D
Govori se, da bo lokalna policija ta dan preveč utrujena za razne kemijske eksperimente z nič hudega slutečimi občani :--
Samo:-) napisal/-a:Spadam med lokalne lokalpatriote. Pridem zlaufat, pol pa se ga nalokat :drink :D
Govori se, da bo lokalna policija ta dan preveč utrujena za razne kemijske eksperimente z nič hudega slutečimi občani :--

Imajo skrite adute, ki so v ilegali.... :--
Samo:-) napisal/-a:Spadam med lokalne lokalpatriote. Pridem zlaufat, pol pa se ga nalokat :drink :D

Samo nič se ne veseli, jaz ne bom laufal, tak da prevzame delo lokalne policije, če bojo preveč zmatrani8 :lol: :lol:
klatez napisal/-a: Zdravko tudi ti bi lahko bil lokalec, pa si emigriral... :--

Naše podjetje je še vedno na območju vaše občine :mrgreen:
Se bi ga lahko prišel nalokat, pa sem žal predaleč stran ...
Baje imajo pravico biti lokalci samo zaposleni na vaši podružnico... :mrgreen:

Ker drugače bi po tej logiki tudi Dexi lahko laufal za lokalce, tako pa se ga bo lahko samo nalokal. :lol:
 Alek
Samo pazite se vi s tem lokanjem, bistriški policaji vam lahko kljub temu, da bodo aktivno (tako in drugače) udeleženi na teku, "kvinte vrežejo". Dexi pa je anderkover eđent, nič ne bo lokal, pazte se ga.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA