prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ni kaj....K-Rožnik- zakon.....bilo je res super, pač tako kot po navadi.... :lol: :lol: ....zbrala se nas je kar lepa druščina (se pozna, da se je malo otoplilo in da je sprememba ure pozitivna) :D :D

Drugi teden pa kakor je napovedal že ero...gostovanje pod Šmarno goro:
ero napisal/-a:pod Šmarno goro vas vabim v torek, 6. aprila 2010 ob 18h. zborno mesto je parkirišče pri Skok športu. tukaj :arrow:
naš vodič bo domačin Tomo Šarf. vljudno vabljeni :)

Se vidimo...do takrat vas pozdravlja K-Rožnikar AVI :D
In če je ena šla probat gorski tek, zakaj ne bi šla še ta druga :wink: Namig za mušnico, v soboto grem vseeno na treking, je bil telefonski klic ene fajn pozitivne osebe tisti, ki je prevagal[/quote]

He, he - kaj bo pa naslednje :lol:
A me še na treking zvlečete? no, če mi ni treba uporabljati kompasa, bi se dalo zmenit. Smisla za orientacijo imam pa toliko kot slepa kura :wink:
ero napisal/-a:
AVI napisal/-a:...gostovanje pod Šmarno goro bomo pa naredili kdaj drugič.....

pod Šmarno goro vas vabim v torek, 6. aprila 2010 ob 18h. zborno mesto je parkirišče pri Skok športu. tukaj :arrow:

naš vodič bo domačin Tomo Šarf. vljudno vabljeni :)

Meni se ideja zdi zelooo dobra - samo škoda da je spet ravno na torek (gužva.pres)... :--(
AVI napisal/-a:Jest se tega ne grem več....dost mam...pa tega K-Rožnika pa tega teka....zato sem sklenil da niti pod razno NE BOM VEČ TEKEL....pa lepo se mejte....
Žal se te ne bomo znebili... 1.april :-- :rol:
AVI napisal/-a:Jest se tega ne grem več....dost mam...pa tega K-Rožnika pa tega teka....zato sem sklenil da niti pod razno NE BOM VEČ TEKEL....pa lepo se mejte....

Še dobro da je bil včeraj 1. april...ker tole bi bilo pa težko izvedljivo. :lol: :lol: :lol: ..ja, tako zlahka se me pa res ne boste znebili....in še vedno vas bom bodril, vabil in priganjal prav vsak torek v letu...pa naj pada dež ali sije sonce.... :lol: :lol:

...uživajte, ostanite normalni in se vidimo.... :lol: :lol: :lol:
In res je tako bilo.... :D :D

Tudi na tokratnem gostovanju se nas je zbrala lepa druščina, ni kaj.... :D :D Na štartu je vodstvo prevzel Tomo in nas popeljal na popotovanje okoli Šmarne gore. Kot izkušen organizator je imel s seboj seveda pomoč, tako da smo se razdelili na sve skupinici. In smo šli.... :D

Pot okoli Šmarne gore mi je bila povečini neznana a zelo prijetna. Naša skupinica je naredila krog cca. 12 km, druga pa krog cca. 10 km. Ni kaj imeli smo se prav fino in luštno, na koncu pa smo šli seveda obiskati že AnaLizo. :lol: :D :D

Tomo je strasiral še kar nekaj prog okoli in tudi čez Šmarno goro dolžine od 4km do 16 km, profile in traso pa bo tudi kmalu objavil tako, da se bo našlo za vsakega nekaj.

Še nekrat hvala Tomotu s kompanijo za vodenje in gostoljubje :D :D :D :D
AVI napisal/-a:In res je tako bilo.... :D :D

Tudi na tokratnem gostovanju se nas je zbrala lepa druščina, ni kaj.... :D :D Na štartu je vodstvo prevzel Tomo in nas popeljal na popotovanje okoli Šmarne gore. Kot izkušen organizator je imel s seboj seveda pomoč, tako da smo se razdelili na sve skupinici. In smo šli.... :D

Pot okoli Šmarne gore mi je bila povečini neznana a zelo prijetna. Naša skupinica je naredila krog cca. 12 km, druga pa krog cca. 10 km. Ni kaj imeli smo se prav fino in luštno, na koncu pa smo šli seveda obiskati že AnaLizo. :lol: :D :D

Tomo je strasiral še kar nekaj prog okoli in tudi čez Šmarno goro dolžine od 4km do 16 km, profile in traso pa bo tudi kmalu objavil tako, da se bo našlo za vsakega nekaj.

Se popolnoma strinjam in pošiljam zahvale pod Šmarno tudi z moje strani, bomo še morali it. Hvala tudi vodiču, ki je vodil naju z Mojco - pozabila vprašati za ime :oops: .
Se vidimo drug teden :D .
ja, fino je bilo. Tomo, hvala za pobudo in vabilo.

v bistvu so se oblikovale tri skupine. mi v tretji smo na easy v pogovornem tempu odkrivali lepote poti okoli Šmarne gore. najprej del od kajakaškega centra ob vodi do lesenega mostu, potem gozdno cesto od Vikrč in nato še zadnji del do Tacna.

saj ne vem, kateri kos je lepši. prvi ob vodi ali drugi skozi gozd :)

po mojem garminu smo mi naredili 11,7 km, ker smo zadnji del malce podaljšali. nismo šli po bližnjici med hišami ampak na cesto.

vsekakor pa je bilo lepo. hvala za družbo :)
mušnica napisal/-a:
AVI napisal/-a:In res je tako bilo.... :D :D

Se popolnoma strinjam in pošiljam zahvale pod Šmarno tudi z moje strani, bomo še morali it. Hvala tudi vodiču, ki je vodil naju z Mojco - pozabila vprašati za ime :oops: .
Se vidimo drug teden :D .

ej mogoče sm bil pa jest :?:
Pa še od mene en velik hvala Erotu in "podšmarnogorcem" za organizacijo, vodenje, družbo...res je bilo super :D Krasna trasa po čudoviti okolici.

Pa še en ekstra hvala "paglavcu" :?: , se je moral prav pošteno potruditi :clap: :clap: in tekat velik del proge sem in tja od druge do tretje skupine (in nazaj) ter nas usmerjat, da nismo kje zalutal :wink: Do konca pa je nas tanajtapočasnejše vodil Ero :laola
  • 1
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA