prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

AVI napisal/-a:Pajo...ti se lepo porihtaj...potem pa spet akcija....lahko pa prideš kaj s kolesom na okoli...lahko pa imamo tudi kolesarski KRožnik....zakaj pa ne.... :D

Ti, tole s kolesom ni slaba ideja :!:
Ampak ne na Rožnik, tja kolesa ne pašejo. Jaz sem bolj za gorske variante :wink: ,
po ravnem mi gre slabše.

Vprašanje je le kako boš še kolo vstavil v svoj urnik :)
AVI napisal/-a:Pajo...ti se lepo porihtaj...potem pa spet akcija....lahko pa prideš kaj s kolesom na okoli...lahko pa imamo tudi kolesarski KRožnik....zakaj pa ne.... :D

Samo ravnina in teki za sprostitev. Kolo.... ne hvala.
Navkljub malo slabšemu vrememnu, se je zbrala prav prijetna druščina željna krožnikarjenja. Vsi smo uspešno zaključili, AnaLizi pa smo dali košarico zaradi nadaljnih aktivnosti, pa drugič več sreče. :D

...do prihodnjič vas pozdravlja AVI... :D :D (P.S. v soboto pa vsi navijat v Tivoli)
..kako so rekli..."kdor je šou je zgubu stol" ...no v tem primeru, koga ni bilo mu je lahko faj žal.... :lol: :lol:

V glavnem tokratno krožnikarjenje je bilo pod rubriko: kičasto...oziroma nekako takole: tek v odlični družbi po, s sončkom obsijani naravi, ki se barva v spomladansko zeleno barvo, na koncu pa še dobrote naše pek-mojstrice....ja, kaj si še želi človek več...sem rekel - kičasto mrgreen: :mrgreen: ...uživancija 100 na uro.. :lol: :lol: ...vse najboljše LONI in mušnica.... :D :D :clap:

Slika

Nekateri so pa "prehitro" odvihrali domov, jih tudi kamera ni ujela.... :lol:
Danes sva okoli 9:30h začela z tekom. Bila sva v dilemi kje naj parkirava. ZOO. Je vsaj varno. Ko sva se vračala mimo našega prvotnega izhodišča za teke na Rožnik je bilo že vse zaparkirano. Ob 17h sva šla pa še na kavo. Na Rožnik se ve. Ko sva šla gor je bila slika enaka kot dopoldne. Na povratku pa so imeli vsi napopana obvestila o prekrških. Zgolj v vednost. Pa saj itak sedaj vsi parkiramo pred živalcem.
  • 1
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • 231
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA