Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Bojan, jaz in mojih 110 kil tudi upajo, da bodo lahko tekle vsaj v eno smer... :wink: skoraj zagotovo bo to moralo biti navzdol... :D je pa važno sodelovati in preizkušati samega sebe,mar ni tako :clap: :clap: :clap: ...
Jaz osebno zelo pozdravljam to vaš odločitev in vam čestitam za pogum da si upate tvegati organizacijo brez prihodkov s strani štartnin, ampak le od sponzorjev in pridnih rok prostovoljcev. Upam da bo tekma uspeh in da boste lahko zgled še ostalim organizatorjem, kot dokaz da se da tudi brez startnine organizirati tekmo.

LP, Bojan
Pozdravljeni!
Drug teden pa Kerlci napademo Blegoš še po kopnem, da bomo vidl kako to zgleda, ko morš dol tečt, kar pa je težje kot pozim, ko samo vijugaš po belih poljanah vsaj zame. Tekma pa bo sigurno super, saj drgač pr taki ekipi sploh ne more bit.
Pa uspešne priprave vam želim :D
kolajne že , kolajne... mi je pa pravkar Janez iz GOSTILNE LIPAN na HOTAVLJAH povedal , da bo za malico po teku RIČET IN POL KLOBASE... :laola . in ta ričet je ODLIČEN... PREVERJENO... pa pol kilograma piva bo možno dobiti... :beer: potem pa.... bomo pa potem še enkrat na Blegoš skočili...ane...
Nekaj ur letnega dopust je bilo potrebno žrtvovat in steza za KBK je mnogo lepša... :laola
iz ograd do razcepa proti Malemu Blegošu smo odstranili večje skale in z železnimi grabljami počistili stezo.
Pot navzdol , pa smo pod kočo v Jelencih preusmerili malo proti desni in sedaj je speljana po lepi travnati gozdni poti , ki se zaključi v Ogradah. Seveda je označena z tablicami.
Tako smo se izognili teku navzdol po ruševinah, ki res niso bile primerne za tako tekmo, kot je KBK :clap:
Je pa še vedno treba vedeti , da je tak tek,tek čez drn in strn in da čisto vsake korenine in skale ne moremo odstraniti...
Priprave ,torej potekajo po planu, in vse, ki kolebajo,še enkrat, vljudno vabimo na prvi KBK. :laola
Seveda pa ste vljudno vabljeni tudi spremljevalci tekačev, gledalci, navijači...skratka vsi :clap:
BLEGOŠ JE LEP!!!!!! :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA