Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Jaz sem zadovoljna s kapučinom - pred tekom. :D
Po teku pa lahko :beer:
Če bom z rezultatom zadovoljna, potem lahko tudi več :toast:
Če bom razočarana, pa :piti: :--(

No, resno, če kdo hoče številko, naj sporoči, in zraven še vse mere za majico in druge zadeve.
Če sem prav zasledil, so trenutno kar 3 prijazne damice pripravljene prevzeti štartno številko in ostalo kramo jutri v ali na (kaj pa vem) Timingu. Tole bi mi pa res prav prišlo, glede na to, da ta teden nisem nič v Ljubljani. Torej moji podatki za tisto, ki bo najbolj pridna:

Miha Ažnik - tae
12.11.1975
21k
42 (štunfi oziroma noga)
S (majica ali karkoli že)
041/283-546 klic v sili

EEEE, FAAAAAAAAAALA VAM PUNO. :cmok:
Vreme res ne kaže najbolj idealno (porkaš, za 30. bi pa lahko organizatorjem nebo stopilo v pomoč), bo pa dirka zihr fina. Sam kakopak naskakujem dolgo sanjanih pod 1:30 na polovički, zato mi ni najbolj všeč, da letos ni zajca za 3:00 in se bom moral zanesti na svoje izračune - ampak tako je še bolj eko.
Srečno vsem, ki boste tekle in tekli!
A kdo slučajno ve kje bi se lohka kakšna PVC palerinca (za enkratno uporabo) nabavla?!
Sicer vem, da bomo mokri itak ampak vsaj pred štartom je pa fajn, če nisi že ves premočen.. :wink:
Jao, Muc, imam par tega doma, ravno na tekmah so kdaj talali. Sicer pa so kolesarske dokaj poceni, pred štartom jo nekam obesi in boš potem še bolj motiviran, da jo hitro najdeš. Meni se ne uspe znebiti najbolj razcapanih starih puloverjev, vedno me počakajo...
Morda nas pa organizatorji letos presenetijo z kakim polivinilom. :D

Nič, jaz sem se že odločil, da ne bom tvegal pljučnice. :nono: Če bo med tekom močno deževalo, bom lepo odprl "kišobranče" ter progo lepo prehodil od štarta do cilja. :wink:

PS:
@Vreme: A nam lahko napišeš nekoliko bolj "kredibilno" vremensko napoved za Radence v času teka? :D
muc napisal/-a:A kdo slučajno ve kje bi se lohka kakšna PVC palerinca (za enkratno uporabo) nabavla?!
Sicer vem, da bomo mokri itak ampak vsaj pred štartom je pa fajn, če nisi že ves premočen.. :wink:

Ponavadi so jih imeli v Müllerju :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA