Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Nočna 10ka je odprta tri mesece, pa je že skoraj polna. Dva meseca pred prireditvijo beležimo že več kot 1900 prijav! Ko bomo dosegli limit 2010 tekačev, bomo prijave sprejemali le še v čakalno vrsto.

Vse, ki ste že prijavljeni, pa še niste plačali štartnine, bi radi spomnili, da je prijava potrjena s plačilom. Pohitite s plačilom in si zagotovite mesto med 2010 tekači letošnje Nočne 10ke. Več informacij na: http://nocna10ka.net/ ali na vitezi@vitezi.net

:D
Pomembno obvestilo vsem pravočasno prijavljenim na Nočni 10ki 2010!
V petek, 14.5.2010 smo dosegli limit 2010 prijavljenih. Prijave še sprejemamo, vendar se sedaj uvrščajo na čakalno listo.
Vse, ki ste se prijavili pravočasno in še niste potrdili prijave s plačilom, prijazno naprošamo, da to čimprej storijo in si zagotovijo mesto na letošnji Nočni 10ki. Časa imate do srede, 27. maja, po tem datumu bomo dali prednost prijavljenim v čakalni vrsti.
Spodaj prilagamo še odstavek iz Razpisa, ki se nanaša na štartnino.
Za vsa vprašanja smo na voljo!

Lep pozdrav,
Vitezi Dobrega Teka

......................................................................................................

ŠTARTNINA:
Za otroški in rekreativni tek ni štartnine.

Za tek na 10km (če imate lastniški čip, je štartnina nižja za 4€):

Štartnina do vključno 1.6. - 20€
Štartnina do vključno 5.7. - 25€
- popust za skupine 20 in več tekmovalcev: 1€ na tekmovalca
- popust za družine (vsaj 3 člani na 10km): 2€ na člana oz: 3 člani - 6€, 4 člani - 8€, 5 članov - 10€, 6 članov - 12€
Tujci lahko plačajo štartnino na prireditvenem prostoru. Višina štartnine je odvisna od datuma prijave.
POMEMBNO: MERITVE ČASA S ČIPI!
Letos bomo že drugič izvajali elektronske meritve časa s čipi Champion Chip v sodelovanju s Timingom Ljubljana. Vsak udeleženec bo ob prejemu štartne številke dobil še čip za enkratno uporabo v vrednosti 4€. Plačilo nakupa čipa izvedete hkrati s plačilom štartnine. Vsi imetniki lastnih čipov (CC) ste oproščeni plačila čipa, na prijavnici pa morate obvezno vpisati tudi vašo številko CC čipa.
Plačila izvedite s PLAČILNIM NALOGOM BN02 na transakcijski račun: 03139-1000318449 SKB Banka
V polje Namen točno napišite imena in priimke tekačev, za katere plačujete. V polje referenca vpišite 00 10072010. Lahko plačate tudi preko poštne nakaznice, naslov za plačilo je: Društvo Vitezi Dobrega Teka, Alpska cesta 17, 4260 Bled. V primeru težav s plačili nas kontaktirajte: 041 431 363 – Igor ali 041 709 531 – Marko ali nam pišite na email: vitezi@vitezi.net
Evo sproščam eno prijavljeno mesto. Žal mi letos ne bo potegnilo biti tam in z vami. Bi pa prosil, če mi nekdo od Vitezov napiše, kdaj boste letos imeli ''a jih uhka 10...''. Saj ne, da bi jih jaz ''uhka'', bi pa se prišel malo vrteti in štartnino katera je bila namenjena za nočno 10-ko prinesel v kakšni bolj primerni obliki...

LP
Matjaž
Iggy77 napisal/-a:Pomembno obvestilo vsem pravočasno prijavljenim na Nočni 10ki 2010!
V petek, 14.5.2010 smo dosegli limit 2010 prijavljenih. Prijave še sprejemamo, vendar se sedaj uvrščajo na čakalno listo.
Vse, ki ste se prijavili pravočasno in še niste potrdili prijave s plačilom, prijazno naprošamo, da to čimprej storijo in si zagotovijo mesto na letošnji Nočni 10ki. Časa imate do srede, 27. maja, po tem datumu bomo dali prednost prijavljenim v čakalni vrsti.
Spodaj prilagamo še odstavek iz Razpisa, ki se nanaša na štartnino.
Za vsa vprašanja smo na voljo!

Lep pozdrav,
Vitezi Dobrega Teka

......................................................................................................

ŠTARTNINA:
Za otroški in rekreativni tek ni štartnine.

Za tek na 10km (če imate lastniški čip, je štartnina nižja za 4€):

Štartnina do vključno 1.6. - 20€
Štartnina do vključno 5.7. - 25€
- popust za skupine 20 in več tekmovalcev: 1€ na tekmovalca
- popust za družine (vsaj 3 člani na 10km): 2€ na člana oz: 3 člani - 6€, 4 člani - 8€, 5 članov - 10€, 6 članov - 12€
Tujci lahko plačajo štartnino na prireditvenem prostoru. Višina štartnine je odvisna od datuma prijave.
POMEMBNO: MERITVE ČASA S ČIPI!
Letos bomo že drugič izvajali elektronske meritve časa s čipi Champion Chip v sodelovanju s Timingom Ljubljana. Vsak udeleženec bo ob prejemu štartne številke dobil še čip za enkratno uporabo v vrednosti 4€. Plačilo nakupa čipa izvedete hkrati s plačilom štartnine. Vsi imetniki lastnih čipov (CC) ste oproščeni plačila čipa, na prijavnici pa morate obvezno vpisati tudi vašo številko CC čipa.
Plačila izvedite s PLAČILNIM NALOGOM BN02 na transakcijski račun: 03139-1000318449 SKB Banka
V polje Namen točno napišite imena in priimke tekačev, za katere plačujete. V polje referenca vpišite 00 10072010. Lahko plačate tudi preko poštne nakaznice, naslov za plačilo je: Društvo Vitezi Dobrega Teka, Alpska cesta 17, 4260 Bled. V primeru težav s plačili nas kontaktirajte: 041 431 363 – Igor ali 041 709 531 – Marko ali nam pišite na email: vitezi@vitezi.net

A to pomeni, da boste vse, ki s(m)o prijavljeni, pa ne bomo plačali do 27. maja brisali z prijavne liste... :?: :roll: :shock:
Obivankenobi napisal/-a:A to pomeni, da boste vse, ki s(m)o prijavljeni, pa ne bomo plačali do 27. maja brisali z prijavne liste... :?: :roll: :shock:

To sicer ne, do srede "šparamo" prostor tistim, ki ste se pač prej prijavili. Bodo pa od srede naprej dobili možnost za plačilo štartnine tisti iz čakalne vrste.
Ko bo plačanih 2010 štartnin, bo pa za letos zaprto :wink:

Classix napisal/-a:Evo sproščam eno prijavljeno mesto. Žal mi letos ne bo potegnilo biti tam in z vami. Bi pa prosil, če mi nekdo od Vitezov napiše, kdaj boste letos imeli ''a jih uhka 10...''. Saj ne, da bi jih jaz ''uhka'', bi pa se prišel malo vrteti in štartnino katera je bila namenjena za nočno 10-ko prinesel v kakšni bolj primerni obliki...
LP
Matjaž

Okrog jezera se bomo vrteli kot ponavadi, na praznik v petek 25.6. Se vidimo :clap:
mitjas napisal/-a:
Classix napisal/-a:Evo sproščam eno prijavljeno mesto. Žal mi letos ne bo potegnilo biti tam in z vami. Bi pa prosil, če mi nekdo od Vitezov napiše, kdaj boste letos imeli ''a jih uhka 10...''. Saj ne, da bi jih jaz ''uhka'', bi pa se prišel malo vrteti in štartnino katera je bila namenjena za nočno 10-ko prinesel v kakšni bolj primerni obliki...
LP
Matjaž

Okrog jezera se bomo vrteli kot ponavadi, na praznik v petek 25.6. Se vidimo :clap:

Smo že nekaj časa tudi v koledarju :D
prireditve/tekaski_festival_a_jh_uhka_10_2010

Namesto štartnine sprejmemo vse, še najrajš v tekoči obliki :drink

Letos bo še sploh fajn, ko so tako lepo prenovili Malo Zako. :wink:
Ne rabiš se matrat' s temi dodatnimi zahtevami do organizatorjev Nočne. 8) :arrow: Že zdaj ti lahko imenujem državo, ki si bo lastila naslov svetovnega nogometnega prvaka (Majstore, ako slučajno neznaš odgovor, samo ti mene pitaj Press.) :D :wink:
V soboto bo tekma za tretje mesto, finale je v nedeljo - na našo srečo :wink: :arrow: glej razpored
Mi TV-ja skoraj zagotovo ne bomo imeli, kdo bo pa pol tekal takrat :?: :-- Je pa zraven hangarjev lokal, kjer pa zna biti kakšen malo večji ekran... pogledaš prvi polčas, letiš na štart, v pol ure odletiš 10km, pa ujameš še zadnjih 15 minut :lol:
Mitja, čestitke za tako hitro "prodano" prireditev! Še sreča, da sem ukrepal pravočasno in PRIDEM!
(Mljjac, kremšnite...)

Še eno vprašanje - kako je z osvetlitvijo? Naj prinesemo svoje petzlke, bo proga osvetljena...?
Dve leti nazaj smo dobili lučke, in to je pri meni še vedno #1 darilo od vseh tekem do zdaj. Leto in pol sem po irski noči kolesaril z njo in me nikoli ni pustila na cedilu! :clap:
Pegaz ni še čisto "razprodana", se pa lepo polnijo štartna mesta :wink: Se vidimi na Bledu, ne čipa pozabit :--
Proga bo osvetljena več ali manj kot vsa leta do sedaj, ker pa je trasa spremenjena (ne teče se več od vilo in čisto ob jezeru pod hoteli), bodo lučke najbrž kar odveč.
Boste pa letos dobili spet nove, me veseli, da je tvoja zdržala toliko časa.

Pajo Nočna 10ka je le tekaška prireditev in big screen-i z nogometom nekako ne pašejo v ta kontekst. Če bi bila tekma kakšni dve uri prej ...

Enkica... lahko traja tudi par dni, načeloma to pregledujemo dnevno, vendar je zadnje dni kar naval s plačili... jupi :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA