Oh, hvala vam, da neuke tako lepo razsvetljujete
Mogoče bi moral pa kdo drug ustanovit stranko in religijo
No zdaj pa resno.
Nihče od, kot jih imenujete, chemtrailovcev (ne spadam med njih), ne zanika fizikalne razlage sledi. Pod vprašajem je samo, ali je to vse, ali je še kaj dodano.
Nedolgo nazaj sem bral, da znanstveniki priznavajo poskuse spreminjanja vremena s srebrovim jodidom (mislim), ki pa naj se menda ne bi najbolje obnesli pa še strupena je zadeva.
Jaz ne vem, ali je kaj na tem, ali ne. Berem ene, berem druge, povsem prepriča me nihče. Se pa dobro spominjam pred leti in tudi še kot otrok, sem velikokrat gledal sledi letal. So me nekako fascinirale.
A so bile drugačne kot včasih te današnje.
Lahko kdo stoprocentno trdi, da letala ne spuščajo kakšnih neželenih dodatkov?
Lahko kdo trdi da Američani ne bi bili sposobni naredit kaj takega?
Večini ljudi je itak vseeno, raje živijo v nevednosti in se ne obremenjujejo s takimi in drugačnimi problemi. So volitve važnejše. Bodo že drugi poskrbeli za nas. Pa bodo res?
Se pa ob tem spomnim na prva internetna opozarjanja, da je nova gripa zlagana stvar in da so jo lansirale farmacevtske tovarne za povečanje lastnih dobičkov.
Smeha na ta račun je bilo precej in tisti, ki so zagovarjali to tezo, so bili vse prej kot normalni.Še večji reveži so bili tisti, ki so isto trdili za ptičjo gripo nekaj let prej.
Danes je že malo drugače, bi rekel.
Zgodovina nas uči, da so največkrat imeli prav tisti, ki so bili v manjšini in so bili najbolj zasmehovani s strani "poučene" večine.