Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Na državni praznik, letos v petek, 25. junija vabljeni na Bled, v Malo zako na tradicionalni zabavni tekaški dan: A jh uhka 10 v enem dnevu?

Gre za zabavni dogodek, ki je obenem tudi tekmovanje, lahko pa pridete kadarkoli med 6. in 12. uro in odtečete svoj del (če planirate 10 krogov, priporočamo zgodnjo uro) :shock: :D

Kot zanimivost: lani je po epskem boju slavil zajc :D

Lahko boste tekli, rolali, hodili, kolesarili, tudi plavali. Tekmovanje se začne ob 6:00 zjutraj, tekmovalci pa bodo lahko opravili od 1 do 10 krogov okoli Blejskega jezera. Najboljšim v moški in ženski konkurenci bomo podelili unikatne pokale in še kako presenečenje.

Štarnine ni!
Vsak tekmovalec dobi kremšnito, osvežilne pijače in obilo dobre družbe :) :drink

Čas se bo ročno meril za vse tekmovalce.

Prijave že sprejemamo na:
http://spreadsheets.google.com/viewform ... ZkxYVmc6MA

Pridite pogledat progo za Nočno 10ko in preživite zabaven športni dan!

Kako je bilo lani: http://vitezi.net/forum/viewtopic.php?t=942
valena napisal/-a:
Rollback napisal/-a:Pregled prijav

Uf,ne vem če jih bom uhka 10 ???!!!
Malce se navdušujem nad stolpcem vse troje.Kako praktično to izgleda?Ali je možno kombinirati tek,kolo in rolanje?
Na primer: 3 kroge teka,3 kroge rolanja in 4 kroge kolesa.
:wink:

Možno je vse, tudi plavanje do otoka pa nazaj (enga kandidata že mamo :wink: )
Se vidmo :D
@valena: eni se vozijo s specialkami, eni z gorci, eni tudi s skircami. Po tvoji izbiri :D

Drugače pa še glede logistike in oskrbe:
:arrow: parkiranje je možno na parkplacu pred Malo zako, če boste dovolj zgodaj, se izognete tudi parkirnini
:arrow: pri hangarjih, kjer bo štart in cilj, bo tudi okrepčevalnica. Kot ponavadi bo založena z vodo, energetskimi napitki, pivom, sadjem, sladkimi in slanimi stvarmi
:arrow: vsak tekač bo označen s štartno številko - lansko leto smo po triatlonsko pisali na roke in noge :D
:arrow: vsak tekač prejme tudi kremšnito, po želji jo lahko poje med ali po teku :D
:arrow: štartnine ni :D

Se vidmo 8)
bo na okrepčevalnici vedno kdo prisoten, ker pač moram ruzak nekje pustiti in ker je vrendost mojega ruzaka cca 4000€( ne ruzak, ampak vsebina v njem je dragocena za mene) je dobro, da ima varno varstvo.
raf napisal/-a:bo na okrepčevalnici vedno kdo prisoten, ker pač moram ruzak nekje pustiti in ker je vrendost mojega ruzaka cca 4000€( ne ruzak, ampak vsebina v njem je dragocena za mene) je dobro, da ima varno varstvo.

Okrepčevalnica je hkrati merilno mesto in tudi garderoba, na njej pa bomo vedno vsaj trije, pa še kak navijač, fotograf in hostesa :mrgreen:
Ruzak bo torej v dobrih rokah :D
Najprej hvala Rollbacku za odgovor. Porodilo se mi je pa še nekaj vprašanj:

Ali se kolesari potem po glavni cesti(skozi tunelček) ali tam po sprehajalni potki poleg?Teče se verjetno pod vilo,po makadamski potki,kolesari in rola pa nad vilo.

Ali se rola po isti cesti kot kolesari?

Kolikšna je razdalja do otoka in nazaj?

Se mi pa res pozna,da sem bila na blejskem ovalu nazadnje pred slabimi desetimi leti. :roll:
Nazadnje spremenil valena, dne 09 Jun 2010, 10:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Rollback je na dopustu, zato ti bom kar jaz odgovoril:
:arrow: kolesariš kjer želiš, predlagam pa ti akr cesto, ker bo po potki najbrž precejšna gneča.
:arrow: enako je z rolanjem, pod vilo je makedam, ne vem kako se tam rola...
:arrow: razdalja do otoka je po mapmyrun-u dobrih 550m v eno smer, se pravi dober kilometer tja in nazaj - če plavaš okoli otoka nanese dober kilometer in pol :wink:

Petkovo dopoldansko druženje je predvsem družabne narave, zato si vsak lahko izbere svojo pot okrog jezera. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA