Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 maca
Lani in predlani sem prisegla, da mi tale romantika ne uide, zato nekaj vprašanj
-ne najdem štartnine (a sem blond :evil: )
-kdo gre iz Lj ali pa gre skozi LJ, da se mu priključim (je kakšen samaritan :D )
-kje boste prespali oz. ali sploh mislite spati ali samo ob pivu žurati do jutra :drink
 Tekačiča
maca napisal/-a:Lani in predlani sem prisegla, da mi tale romantika ne uide, zato nekaj vprašanj
-ne najdem štartnine (a sem blond :evil: )
-kdo gre iz Lj ali pa gre skozi LJ, da se mu priključim (je kakšen samaritan :D )
-kje boste prespali oz. ali sploh mislite spati ali samo ob pivu žurati do jutra :drink

Štartnina: klikni na levi strani na tisti tek katerega se misliš udeležit, npr.Halbmarathon in se potem pomakni malo dol, piše Nenngeld.... :D (mi je pa malo čudno, da so predprijave do 17.junija, po moje je napaka in so mislili 17. julij :?: :roll: ) Jaz nikoli ne nakažem denarja, do sedaj so mi v Avstriji vedno upoštevali nižjo štartnino tudi če sem se samo prijavila v predprijavi (plačam na teku).
Žal ne grem skoz LJ. :wink:
Pa tudi prespala ne bom, imam slabo uro do doma. :wink:
Uporabniški avatar
 maca
[quote="TekačičaŠtartnina: klikni na levi strani na tisti tek katerega se misliš udeležit, npr.Halbmarathon in se potem pomakni malo dol, piše Nenngeld.... :D (mi je pa malo čudno, da so predprijave do 17.junija, po moje je napaka in so mislili 17. julij :?: :roll: ) Jaz nikoli ne nakažem denarja, do sedaj so mi v Avstriji vedno upoštevali nižjo štartnino tudi če sem se samo prijavila v predprijavi (plačam na teku).
Žal ne grem skoz LJ. :wink:
Pa tudi prespala ne bom, imam slabo uro do doma. :wink:[/quote]

piše še 31 dni za elektronske prijave.
sem prijavljena, plačala bom pa kar gor, tako kot ti.
sedaj pa samo še treniram
Uporabniški avatar
 Tomaž 77
No pa bo romantika v dežju.... Do katere ure je možen dvig štartnih številk?

LP Tomaž
Uporabniški avatar
 Vreme
Tomaž 77 napisal/-a:No pa bo romantika v dežju.... Do katere ure je možen dvig štartnih številk?

LP Tomaž

Kolikor jaz vem do 17 ure!!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA