prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

...če pa to ni bil en lušten KRožnik v dežju :D :D ...najprej je malo padalo potem je še malo bolj....potem se je pa fajn ulilo....no, na koncu je pa že skoraj nehalo.... in prav presenečen sem bil na število krožnikaric in krožnikarjev, ki se kljub vremenu niso ustrašili in napadli KRožnik :D :D ....pravi borci... :D :D

analiza tokrat izpuščena....da ne bi bila slučajno prihodnji teden: ana..."apčih"...liza.."apčih"

...je prav pasalo po dolgem času ponovno v dežju tečt...ja tudi dežek ima svojo moč....

...lepo se imejte in bodite pridni.... :lol: :lol:

P.S. ...drug teden pa obvezna analiza.... :beer: :D
Jaz sem se včeraj skoraj obrnila nazaj domov pred živalskim - pošteno slabe volje :twisted: , pa je šefe rekel - nič, gremo - in smo šli.
Začela z Maco in Mojco, nato sem se na vrhu nalepila na Loni in Petra, smo imeli kar lep tempo ampak za na GM pa še nisem :--
Se vidimo drug teden :laola
mušnica napisal/-a:Jaz sem se včeraj skoraj obrnila nazaj domov pred živalskim - pošteno slabe volje :twisted: , pa je šefe rekel - nič, gremo - in smo šli.
Začela z Maco in Mojco, nato sem se na vrhu nalepila na Loni in Petra, smo imeli kar lep tempo ampak za na GM pa še nisem :--

...ampak ti pa sigurno ni bilo žal :D :D ....in si odšla domov pošteno dobre volje..... :lol: :lol: :lol:
mušnica napisal/-a:Jaz sem se včeraj skoraj obrnila nazaj domov pred živalskim - pošteno slabe volje :twisted: , pa je šefe rekel - nič, gremo - in smo šli.

Super je bilo teči v dežju. Skupaj se nas je zbralo za eno nogometno ekipo - 11.
Jaz pa sem užival ob hitrih sestrah Loni in Jani. :D
AVI napisal/-a:

...ampak ti pa sigurno ni bilo žal :D :D ....in si odšla domov pošteno dobre volje..... :lol: :lol: :lol:

Ma ni mi bilo žal, super je blo :D :D , ker nas je dež še malo pospešil, ni bilo treba noret z rihtanjem za ven :rol: pa še mirne duše sem papcala njoke in pila vinčeka zvečer :P :P
....uf...ma, kako je teden hitro naokoli...in spet je čas za: "....."

ja, pravilno ste uganili....čas je za ...krožnikarjenje.... :lol: :lol: :lol:

Tokrat na meniju: klasika, morda podaljšana varianta....morda ste bolj za fast....ali pa slow....ne, ni debata o hrani...ampak o teku..... :lol: :lol: :lol: kdo bi si mislu :?: :?: :--

torej mogoče so vse kombinacija in variante.... :D :D

štart pa kot ponavadi 18. ih ZOO.....tokrat pa še obvezna Ana in Liza.....ma smo ju prejšnjič izpustili....bosta že užaljeni..... :lol: :lol: :lol:

Lepo bodite in se vidjamo jutri.... :D

P.s. ...pridemo vsi.... (zame pa en postGM4Oeazykrožnik....) :mrgreen:
AVI napisal/-a:tokrat pa še obvezna Ana in Liza.....ma smo ju prejšnjič izpustili....bosta že užaljeni..... :lol: :lol: :lol:
.... (zame pa en postGM4Oeazykrožnik....) :mrgreen:

Isto zame! Samo moj bo res na eazy...
Loni napisal/-a:
AVI napisal/-a:tokrat pa še obvezna Ana in Liza.....ma smo ju prejšnjič izpustili....bosta že užaljeni..... :lol: :lol: :lol:
.... (zame pa en postGM4Oeazykrožnik....) :mrgreen:

Isto zame! Samo moj bo res na eazy...

Sem se že sprijaznil, da bom metla, za vsemi polžki, kepicami, repki ...
(after GM4O press) :D
Danes smo bili pa res na izi mobilne sorte, vsi po vrsti. No, krasno je bilo tečt tudi v družbi Avija, je držal obljubo :laola . Se vidi, da se je ta teden začelo koledarsko poletje, lokacijo Ane in Lize smo prestavili kar n prking. Hvala PetruM in Ireni za ta sladko, ta sadno in ta tekoče :clap: :clap:
  • 1
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA