Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Na povezavi http://www.yellowlbs.com/login.php?iron=1 v levem delu pod "Naprave" klikneš v kvadratek, ki se nahaja desno od trenutne lokacije (npr.: SLOVENIJA, PODBREZJE, PODBREZJE 93) ali pritisneš gumb "select all" :arrow: kvadratek se obarva v zeleno, na zemljevidu se pokaže rdeča puščica ki prikazuje trenutno lokacijo.

Če pritisneš na gumb "auto zoom" (po tem ko je kvadratek zeleno obarvan) se ti avtomatsko poveča zemljevid, glede na trenutno lokacijo GPS naprave.

Dejmo Matej!! :clap: :laola
Z Oljo, Tomažem in Andrejem smo se ob Mateju odpeljali mimo Kranja in potem, ko so nam prijazno ponudili prevoz domov, še do Žirovnice, že pri odcepu za Kropo pa nas je očitno uspešno 'trackal' Stena, ki se je z Matejem odpeljal še proti Vršiču (ki ga še osvajata).
Matej je videti v redu, predvsem smo mu najedali o previdnem spustu z Vršiča na primorsko stran, bo pa jutri čez dan po mojem zelo vesel tekaške podpore.
semjul napisal/-a::D
Takole, že doma. Kilometri od MS do MB so v dobri družbi Mateja leteli mimo. Bilo mi je v ponos da sem te spoznal in da sem lahko kolesaril s teboj.

Bravo Leon. Meni ni uspelo zlest iz službe, ker rabim ure za Balaton, si pa ti odlično opravil z nalogo na terenu :clap:

Matej, uspešno še naprej. Prepričani smo vate :cast:
Včeraj, ko sem se odpravljal v mesto po mađarske forinte sem na vstopu v Europark videl našega žabca, ki se je pripravljal na naslednjo etapo. Bil je še svež, dobre volje, odločen na svoji poti :) . Pridružil se mu je še en izjemen kolesar Trajče Velički, ki je letos prekolesaril DOS. Tako sta po parih minutah pavze pognala kot strela in že ju ni bilo več.....

Matej srečno na poti, sedaj si že daleč od MB ampak štajerci navijamo zate :clap: :laola .
Slika

Slika
Nazadnje spremenil 50cent, dne 18 Jun 2010, 07:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Ravnokar sem nazaj... sem imel namen tečt z Matejem... ampak mislim da so ga predčasno pobrali s proge in odpeljali na prizorišče napovedanih etap (Lj).
Od doma sem odšel ko je bil na poti v Logatec. Po Tržaški sem laufal po gor pa dol ene 2 uri (iz Loga proti Vrhniki, po vrhniki gor-dol) pa ga nisem srečal (nevem kaj si je folk mislu ko me je tolkokrat vidu). :mrgreen: Malo pred 20. uro sem na Vrhniki srečal njegov avtodom... so ga kar dobro "žgali" proti Lj... predvidevam da so odšli najprej odlaufat napovedane etape...

Sicer pa na http://www.vztrajaj.si piše:
Tekaški etapi v Ljubljani in Kranju ostajata po prvotnih planih

POZOR!!!

Kljub zamiku časovnice ostajata nespremenjeni uri današnjih tekaških etap:

LJUBLJANA ob 20:30 (Dolgi most)

KRANJ ob 22:30 (HM Mercator Kranj)

Vsi, ki ste bili prijavljeni, pridite! Matej vas pričakuje, da ga vzpodbujate...

P.S.: Siceršnji zaostanek časovnice bo Matej nadoknadil z daljšim tekom jutri. Kdaj pričakujemo cilj, bo objavljeno pravočasno.

Mogoče bom pa jutri naredil kakšen raztek... :)

Srečno Matej!!
jao, očitno si ravno v luknjo padel: če sem prav razumel, so Mateja prav zaradi lovjenja začetka 'ljubljanske' etape na Vrhniki vkrcaliv avtodom in je potem primanjkljaj tekel kot dodatek...
Se nas je pa na Dolgem mostu kar nakapljalo. Sam sem jo v mestu diskretno podurhal proti Prešernu (kjer pa je Labodje jezero zaradi dveh kapljic dežja odpadlo...), berem pa, da je Matej uspešno končal petkratnega ironca. Bravo!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA