Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Classix
Vitezom kapa dol! Vse je bilo b.p.
Pred tekom sem imel dva cilja. Tisti odkriti je bil, da bi utrip držal na vajetih (cca 145), drugi malo bolj skriti pa, da odtečem daljši trening to je 20 + K. Oboje mi je uspelo. Utrip je na koncu res pokazal povprečje v piko točno 145, največ na rovaš zadnjega kroga, kateri je bil že bolj tekaško-sprehajalne viže. Trening je imel dolžino 5 x 5850 m...29.2 K. Super zadovoljen.
Z Božjo pomočjo (in dinamitom) se vidimo ob letu osorej!

LP
Matjaž
A jih uhka 10 u enem dnevu :roll: uhka :D :D
Začel sem ob 6.00 skupaj z Zajcem, Avijem in brez problemov pretekel vseh 10 krogov okrog Blejskega jezera + enega na koncu z Aisho še bos, da so noge dobile mal masaže :D
Postrežba in organizacija na vrhuncu :cast: :beer: lepo vreme in odlična družba pa je pripomogla, k temu da smo se imeli enkratno nepozabno :clap:
Čestitke vsem tekačem, rolarjem, kolesarjem, pohodnikom...

Lp, Boštjan
Uporabniški avatar
 ROSI64
BoštjanU napisal/-a:A jih uhka 10 u enem dnevu :roll: uhka :D :D
Začel sem ob 6.00 skupaj z Zajcem, Avijem in brez problemov pretekel vseh 10 krogov okrog Blejskega jezera + enega na koncu z Aisho še bos, da so noge dobile mal masaže :D
Postrežba in organizacija na vrhuncu :cast: :beer: lepo vreme in odlična družba pa je pripomogla, k temu da smo se imeli enkratno nepozabno :clap:
Čestitke vsem tekačem, rolarjem, kolesarjem, pohodnikom...

Lp, Boštjan

Čestitke za zmago :clap: :clap:
:hello: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :hello:
sem mislu tole povedat...... :--

Se vitezi dobrega se teka zbrali,
eno rekli drugo djali,
nardimo Bled še bolj zanmiv,
lahk vsak se bode ga navživ,
kolker si ga bo želel,
zjutrej ob šesteh bo lohk začel.
:lauf:

De pa mal ldje bi vedl kok,
kok šli so naokrog,
so okroglo mizo vitezi prdjal,
pa vsacga zmeri pocahnal.
:hack:

Se krogi so vrteli, k vsi smo mem noreli,
so vitezi še hrane ino pjače dali,
da smo lažje prčakali,
je blo hrane, pjače tolk,
de vsak šu je še kakšen krog,
krog k ga ni predvidu, se dodatno je nardu.
:piti:

Smo mel tud kakšn sranje vmes,
smo v bife pr veslačih šli počez,
so mal jamral tam,
pa smo na konc za kofe pa per jim dal.
:wc:

Najlepše pa to je blo,
de čas štarta določeno ni blo,
kolkokrat si naokrog moral iti,
vsak si sam dovolil je narditi.
:juhuhu:

Naj bo zdaj teh pesnitev dosti,
pozdravil bi vse nas in Vas,
k smo se srečevali, kakšno na glas djali,
malo tudi skupaj tekli,
k problemom Ne smo rekli.
:nono: :hehe:

Skratka Vitezi dobrega teka :laola
pretekel 9 +1 bos za relaksacijo. :clap:

Hvala lepa za dobro družbo, ki smo jo imeli vsenaokrog. :TF) :toast:
Spoznal nekaj novih fantov in deklet, kakor tudi vse stalne fest fante pa punce :TF)
Čestitke za dobro organizacijo, hladno pivo in prigrizke in seveda tudi za osvežujoče hladno jezersko vodo. :beer:

Se vidimo :clap:
Uporabniški avatar
 špeli
Vitezi res obvladajo, ni kaj. Se veliko organiziranih tekov krepko skrije. Vse je bilo maksimalno: obložena miza s prigrizki in raznoraznimi sladkimi dobrotami, pijače cel kup, dobra družba, prijeten ambient za nabiranje krogov, odlično vreme, osvežitev v Blejskem jezeru, diplome in zakon pokali. Seveda pa gre pohvala vsem tistim, ki so kakorkoli pomagali pri "pikniku".
Naslednej leto sigurno ne manjkam, bo treba poskusiti kako zgleda, če jih pretečeš 10, letos sem se ustavila pri 7.
Čestitke pa vsem, ki so jih pretekli 10!!
Uporabniški avatar
 raf
čist tako me zanima koliko višincev so vam garmini oziroma polarji namerili na krog. berem podatke iz mojega garmina pa se mi zdi, da jih je preveč nameril, oziroma ga je gosto listje zelo motilo pri določanju prave višine. :mrgreen:
Uporabniški avatar
 tini
raf napisal/-a:čist tako me zanima koliko višincev so vam garmini oziroma polarji namerili na krog. berem podatke iz mojega garmina pa se mi zdi, da jih je preveč nameril, oziroma ga je gosto listje zelo motilo pri določanju prave višine. :mrgreen:

Moj FR 405CX mi jih je nameril 90 na krog, z elevation correction(glede na google maps) pa celo vec..cca. 107/krog
Uporabniški avatar
 raf
aha pol je moja obična 405 enako pijana, kot tvoja....... :mrgreen:
no šalo na stran.....čepravc videz vara se višincev kar nabere......prav zanimivo. :shock:
Uporabniški avatar
 bernarda
:arrow: Marko in ostali Vitezi vračam poklon 2 x sej nimam kaj dodati :laola Carji..

:arrow: čestitke vsem tekačem, tekačima za pretečene kroge :laola čestitke tudi vsem ostalim, ki so krožili okoli :clap: :clap:

:arrow: hvala za slikice :clap: :clap:

:arrow: hvala moji družbi,med in po teku, še posebaj tekaču, ki me je delal družbo ,kar nekaj krogov

:arrow: smo dokazali , da UHKA :oops:
 frcha
V imenu rolerašev ŠAT teama gre velika zahvala organizatorjem prireditve "Aj jh uhka 10 v enem dnevu?". Počutili smo se domače in bilo nam je bolj všeč kakor na katerikoli rolerski prireditvi doslej. Sproščena tekma in vzdušje v dobri družbi športnikov, polna miza pijače in prigriskov in seveda na koncu še zaslužena kremšnita so naredili en čudovit športni dan, ki nam bo ostal v lepem spominu vsaj do naslednjega leta, ko se zopet z veseljem pridružimo v še večjem številu.

Lp, Šat team

ps: upam da smo podrli rolerski rekord proge:)

http://www.rolanje.eu
Uporabniški avatar
 Radolca
da še jaz poven kakšno besedo iz "svojega piskrčka".
super organizacija in prav tako super družba.
deset jih odlaufat pa ni mačji kašelj ali mišin kih.

pevih pet je že šlo, pol me je pa "pobralo". seveda sem prehitro začel. hotel sem že prekiniti s tekom, pa me je boljša polovička pospremila dva kroga in mi s tem dala dodatnega zagona.

drugo leto se vidimo :!:
:D :D :D
VELESPOŠTOVANI VITEZI GLOOOOBOKO SPOŠTOVANJE ZA TO DA SMO LAHKO V VAŠI POGUMNI IN DAREŽLJIVI DRUŽBI NAPADALI IN SE BORILI Z OKROGLIM NASPROTNIKOM. :laola
ZBRALA SE NAS JE KAR VELIKA ČETA TLAČANOV KI SMO SE BORILI ZA ISTO ZMAGO PA NAJ JE BIL TO 1 ALI 10 OKROGLIH BRDAVSOV.V DRUŽBI HRABRIH VITEZOV IN S POMOČJO NJIHOVIH BOGATO PREOBLOŽENIH MIZ :drink :D NAM NI ZMANJKALO POGUMA VSE DO POLDNEVA IN ŠE ČEZ.KOT KAŽE SO HRABRI VITEZI PRED KRATKIM IZPRAZNILI GRAJSKO SHRAMBO IN NAM PONUDILI VSE NJIHOVE DOBROTE :D PRAVIJO DA SO SITI VITEZI DOBRI VITEZI.IN TAKO JE BILO-BORILI SMO SE DO ZADNJE KAPLJE POTU.ODLIČNA TAKTIKA PREKALJENIH STARIH VITEZOV :D
ČESTITKE PRAV VSEM ZA PRETEČENE KROGE :clap: :clap:
KOMAJ ČAKAM KDAJ NAS BODO VITEZI ZOPET VPOKLICALI V BOJ :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA