Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ahoj! :D
Še nekaj besed "iz naše strani":
- najprej ena velika hvala vsem tekačicam in tekačem, ki ste se - kljub "neobetavni" vremenski napovedi - "prijavili in pojavili" pri nas :clap:
- upamo, da vam je bila naša ideja "popeljati" tekače skozi Ptuj in čez grad všeč 8)
- ob prvi organizaciji se žal marsikatera dobra ideja pri realizaciji "kje zatakne" ali kako drugače "sfiži" :roll: - upamo, da nam "kiksov" ne boste preveč zamerili - in nas obiskali tudi prihodnje leto
- rezultati: neuradni rezultati so že objavljeni na naši spletni strani (direktne povezave: absolutno, moški, punce)
- slike: hvala Maks za odlične fotke :laola , nekaj "poskusov" iz moje strani je še tukaj (se opravičujem za zelo slabo kvaliteto, a kaj čmo.. :oops: )

Toliko zaenkrat!
Hvala še enkrat vsem - in lep pozdrav,
m
:laola

p.s. aja, da ne pozabim: OBLJUBIMO, da bo drugo leto vreme - drugačno.. :mrgreen:
Končno! Malo sem poooooozna. Komaj sem se našla. Tako je, če imaš preveč gesel in če nisi aktiven na foromu. :D
Zdravc hvala za pomoč. :wink:

V bistvu sem se želela samo zahvaliti vsem tekačem za udeležbo na našem teku. Bili ste odlični. Ptuj je bil zaradi vas kar malo bolj živahen. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA