Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Classix napisal/-a:Danes sem želel izvesti plačilo prijavnine, a mi je uslužbenka na pošti dejala, da je račun na katerega sem nakazoval zaprt :?

LP
Matjaž

Ko sva midva nakazala je bilo kao vse okej.
Izgleda, da so res težave s pravim TR-jem.
Jaz sem nakazala na TR, ki je bil objavljen na TF-ju v času, ko sem se prijavila (25.6.).
Glasi se pa takole: SI56 6100 0000 1930 162. Upam, da je šlo na pravi naslov :)

Verjamem, da bo Ero v kratkem rešil dilemo, kateri TR je pravi.

Urša
Živjo,

Ero je še na dopustu tako da podatkov glede prejetih plačil še ne morem dobiti.

Se je pa res primerila napaka pri TRR v vsebini maila, ki ste ga prejeli po prijavi! Saj je naveden stari TRR namesto novega.

Novi in pravi je: SI56 6100 0000 1930 162

Tako kot je navedeno pod prijavnico.
pajo napisal/-a:Kam je potem odfuralo naše plačilo? Nama kaže, da je šlo naprej. Bomo počakali Erota.

Pajo, nekaj podobnega je bilo s sobotnim tekom na Rogli. Jaz sem plačala na račun, ki je bil objavljen v razpisu na TF in je bil ok - eni pa na tistega, ki so ga dobili po mailu, ki je bil od lanskega leta. Verjetno je to to. Preveri svoje potrdilo o plačilu.
Lep dan :D
Uporabniški avatar
 ero
Hoj in res je. Društvo ŠD ŠPiC, ki je formalni prireditelj za prireditve Tekaškega foruma, je letos spomladi zamenjalo banko in s tem tudi TRR. Pravi je SI56 6100 0000 1930 162, kot je napisala že Karmen.

Še danes se lotim preverjanja plačil in potrjevanja prijav. Potrditve bodo vidne tudi na seznamu prijavljenih.

Plačila na stari račun pa vsaj preko elektronskih bank niste mogli izvesti, ker račun ne obstaja več. Kako je s plačili na pošti, ne vem. Mislim, da bi tudi tam morali preverjati račun ob vnosu.

Opravičujem se za nevšečnosti. Zdaj je pravi račun napisan tudi v potrditvenem sporočilu, ki ga prejmete ob prijavi.
ero napisal/-a:če ste za, vsekakor! bomo pripravili kartonsko škatlo zanje.

se vam je banralo kaj starih tonerjev in kartuš za tiskalnike? lahko zbiramo tudi te in jih damo v reciklažo. pa še Rdeči noski nekaj dobijo...

Da ne boš rabil kombi za nazaj... :D
 ton
Prijavljen in napaljen, komaj čakam!

Glede dobrodelnosti pa meljem tole idejo: se zmenimo z Noski (ki so ena taka najbolj pozitivistična zadeva), da jim denimo pomagamo ob LM? Da recimo pomagamo narediti neke neškodljive nalepke za na drese kao 'na LM pomagam/tečem za RN' in jih potem ob prijavi kupujemo po 10 € (varianta: male 5, večje 10...)?
 ton
Za en klepet v Domžalah, prav? Bistvo bi bilo pa po mojem naplahtati Timing, da bi že s prijavami in vplačili sprejemal tudi takšen odvod. Veliki maratoni po svetu to počno ('run for charity'), čeprav je tam sistem malo drugačen in vsote hudo drugačne. Sam sem nekaj palamudil v Edinbourgh in se potem vlekel ven, ker nisem imel 400 funtov...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA