prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Razy: pogovorni tempo = da se med seboj pogovarjamo, ne samogovorno godrnjanje o pobeglih tekačih z bistveno višjimi časovnimi cilji :))

Fino, se vidimo!
pegaz napisal/-a:Razy: pogovorni tempo = da se med seboj pogovarjamo, ne samogovorno godrnjanje o pobeglih tekačih z bistveno višjimi časovnimi cilji :))

Fino, se vidimo!

Fino, sem si zapisal za uho in upošteval. Nadvojvoda se je sicer kasneje (upravičeno) opravičil za predvideno odsotnost, je pa zato presenetil Tini z letošnjim prvencem, ki sta ga s Jusufom odtekla v malce hitrejšem tempu, kot midva s Špelo*, ki sva se pridno držala navodil omenjenega Nadvojvode.
Pred Golado sem maLO kolesaril, po njej plaval. Danes zjutraj sem imel eno kilo manj kot včeraj zjutraj :D :clap:
V nedeljo stvar ponovim. :mrgreen:
In tako še petkrat. Pa bomo tam, kjer si želim. S kg in kondicijo. Tako, da bom septembra lahko z(a) Jusofom dvojne Golade tekal pod dve uri :wink:
Matr je življenje lepo. Še lepše bo, ko bo dopust.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 09 Jul 2010, 12:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Bravo Razy!

Evo, še mojega poročila: odklemfal sem ravninskih spremljevalnih 8km v polžastem tempu, a ovit z vonjem lip in lipcev na PST. Res sem pogrešal ta konec! In pomislite, nobenega klanca!!! Vau.

Še eno o kondiciji - približuje se nov bikikel, ki mi bo omogočil nove podvige na brezpotjih (hribastih, seveda). Potem bo tudi moja kondicija kje drugje, kot je danes, in se vama bom mogoče z Jusufom na dvojni porciji Golade kdaj tudi pridružil...?
(Sanjam da sam ežoj PRESS)
pegaz napisal/-a:Oj Špela,
meni so podurni rezultati v tem terminu nepredstavljivi (= se mi ne da)
Torej, sem za eno Golado ob 18h v pogovornem tempu.
Še kdo?

Pegaz se je opravičil z besedami "next tajm definitli" (tolk da veste), a je vsaj poslal odposlanca, ki se je držal navodil (= ni bezljal kot Jusuf, Oranžni slon in Tini). Meni je bilo kar malo nerodno, ker sem že tako bolj počasen tek v klanec navzdol še upočasnila (ker čuvam pokostnico :roll: ), ampak me vseeno niso pustili same. Kar je bilo zelo dobrodošlo, sploh ker je bila Golada leva (ne bom se politično opredeljevala, ali je to prava ali napačna smer, je pa druga od tiste, ki smo je vajeni) in bi sama mogoče lahko tudi zatavala na kaknšo napačno potko. Za razliko od Rožnika bi se na Golovcu to zlahka zgodilo.
Enkrat v prihodnosti jo bom pa tudi jaz žgala z Jusufom ... Ali mogoče celo s plavolaso TF-jevko, ki je tekla v nasprotni smeri in bila tako hitra, da je skoraj nisem opazila.
Hoj!

:P Evo, en vroč ponedeljek je tukaj in z njim nov teden. :) Prejšnji teden je Tini dal lep zgled, kako naj bi izgledala ena taka dovolj resna Golada. :twisted: Tudi v tem tednu se pričakuje vsaj nekaj podobnega, če že ne boljšega. :) :D
Povedal sem. ;)

Lp, Jusuf
Pozdrav!

Ta teden bom manjkal na uradni Goladi (četrtek, pa ti heci). Ene romi barvice me hočejo ravno takrat imet samo zase. :P
Imejte se skrajno lepo. :twisted:

Lp, oranzni slon
p.s.: Ne se sedaj zgovarjat, da Golada odpade. Bom poslal Jusufa v kontrolo. :D
mojculja napisal/-a:Pridem ob 18h ...pa še ena, ki je zelo verjetno ne bom mogla dohajat :lol: :lol:.

Tko da, če bo še kakšen/a za eno počasno, fajn, drugač pa tud :-- ...zgubila se ne bom :mrgreen:

Tista hitra zna tudi počasi. Sploh pa, če ima družbo. Ne se bat, te bom pazila, da se mi ne zgubiš. Jaz sem se prejšnji teden skoraj :evil: , še dobro, da sem imela dva poznavalca. Sem doma šele pogruntala, da moja sedaj predzadnja Golada datira v davni 1. januar 2009 :?

Torej, če ne bo ravno ulivalo, sem za. Za tek.
  • 1
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA