prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Jaz sem startala v Mostecu in naredila 12 krogov, kar bi zneslo okrog 21 km. Priznam, da sem bila na koncu že kar utrujena in sta bila zadnja dva kroga počasna, prejšnji pa začuda niti ne.
Zakaj se sploh oglašam v temo k k-Rožniku, če pa nisem tekla k-Rožnika? Zato, da potrdim, da so tri dekleta tekla znano traso - no, jaz sem jih srečala na pravem mestu ob približno pravem času, če so pa vmes naredile kakšno svojo pot, pa ne vem. :D
tae napisal/-a:
Loni napisal/-a:Nimam pojma, nekam zelo se mi Šmarna gora dopade zadnje cajte :wink:

Jao, jao, tale tvoj Marjan te je čisto v druge vode spravil. :D

In to kam :wink: Torkov K-Rožnik je šel s Toškega čela na Grmado in nazaj... da ne pozabim včerajšnjega Grintavca in današnjih Kofc :wink: :wink: :wink: Viva dopust.
Tako...."AVI is back".... :lol: :lol: :lol: ...in jutri je torek.....in to lahko pomoni le eno ....Krožnikarjenje je tu..... :D :D .....

...vidimi da ste bili pridni tudi ko me ni bilo....sicer res, da vsak bolj kot ne na svoji lokaciji....ampak jutri pa ni hudič, da skupaj ponovno ne obrnemo en Krožnik....potem pa še na eno grenivko k AniinLizi........ma bosta že kaj zamerili, ker nas tolko časa ni...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ......

P.S. Izgovori tokrat ne pridejo v poštev...superge pa... :lol: :lol: :lol:
AVI napisal/-a:Tako...."AVI is back".... :lol: :lol: :lol: ...in jutri je torek.....in to lahko pomoni le eno ....Krožnikarjenje je tu..... :D :D .....

Pride tvoja draga tudi? Kdaj začnete? Če sprašujem, žal še ne pomeni, da tudi pridem :wink:
  • 1
  • 237
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA