področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Pozdrav vsem.
Mene zanima, če je kdo že kdaj pošiljal kak izdelek nazaj (wiggle). Naročil sem preveliko št. superg, ki sem jih že dobil. Na njihovi strani izpolnil obrazec za vrnitev. Poštnino za vrnitev seveda plačam jaz, ne vem pa če mi ob vnitvi denarja odštejejo tudi poštnino, ki je nisem rabil plačati, ker je bila vrednost naročila več kot 122 Evro.
Za najboljšo ponudbo je treba vedno malo pobrskati po wiggle, chainreactioncycles, startfitness, simplyrun, ... potem pa še amazon (angleški in nemški) in pa ebay (angleški in nemški). Potem pa sešteješ skupaj s poštnino in vidiš, kje se kaj splača. Na koncu pa včasih ugotoviš, da je celo v kakšni naši trgovini ceneje. Kadar so ultra razprodaje in akcijske cene, sicer sigurno ne.
Dajte mene že dolgo zanima kako je s carino iz ZDA, ker mi nobeden ne ve konkretno odgovoriti. Kolko vem je do neke cifre zastonj oziroma govorilo se je da če ti pošljejo v obliki "darila", da potem ne glede na znesek carine ni, samo kako to potem veš? Kakšne izkušnje?

Hvala
Finta z darili več ne pali. Jaz sem že dvakrat dobil "darilo" pa so me potem s carinske pošte klicali, da naj dam račun oziroma povezavo na ebay avkcijo.

Drugače pa je free varinata tja nekje do 45,00€. V ta znesek ti vračunajo tudi poštnino. Barbe so, da večjih ni, ali pa imam jaz nekoga tam, ki sem se mu zameril in me jeb****.

Enkrat sem naročil neko elektroniko, ki jo je predhodno tudi sodelavec. On nobenih problemov, nič plačila. Mene so pa jahali okrog izjave o skladnosti, računih, pa še 40% so mi gor njihovih dajatev nabil. Mamico jim!
Zadnjic sem preko ebay naročil kapo (legionarski stil, super ventilacija), pa so mi izpolnili carinsko deklaracijo CN22 in jo nalepili na kuverto (gift, vrednost 9 USD, poštnina free)... Torej vse po pravilih, carina ni gledala nič, plačal 21.7., poslali so 24.7., dobil danes. Ampak res za 7 EUR :cast1:
skorc napisal/-a:A to je tista kapa s senčnikom za vrat? Če je bi prosil za link, ker tudi jaz iščem...

Na ZS, da ne bom reklamiral...
Zaradi ene kape ne bo tu nobeden obubožal in tudi ne obogatel. ;)

Sem pa vmes že našel. Wolfskin ima nekaj zanimivih modelov. Zanimivi so mi pa tudi vojaški klobuki... no nekaj bomo že našli za dopust.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 41

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA