- 31 Jul 2010, 10:31
urša, ne morem verjet
- mi se jutri odpravljamo v dolino Zillertal, konkretno v Hintertux. tam smo bili že pred dvema letoma in nam je bilo tako všeč, da gremo spet.
ne vem, če si takrat brala moje navdušene vtise s tega aktivnega dopusta? jaz ne zamenjam teh lepot za vročino in gužvo ob morju!!!!!!
me prav veseli, da si še ti potrdila, da je aktiven dopust - sploh v tako čudovitih hribih, kot jih ponuja Tirolska - veliko boljši kot poležavanje na nagužvani plaži.
jupi...... komaj čakam
..... dopoldne v hrib, popoldne bazen v sosednjem hotelu, proti večeru pa še kak kilometerček ob rečici (ostali za spremstvo z biciklom)..... kaj si človek lahko še boljšega želi
UršaR napisal/-a:Ojla, polžki.
Vidim, da nekateri prav pridno migate. Lepo, lepo. Lenči, ti si pa itak znanstvena fantastika - super si!
Jaz sem ravno prišla z dopusta, ki je bil letos malo drugačen. Do zdaj smo vedno šli na morje, letos pa smo se odločili za deljen dopust. Prvi teden smo bili v Zillertalu na Tirolskem, prišli domov, zamenjali robo v avtu, prespali in pičili na morje (Mali Lošinj). Morje kot morje, ampak Zillertal pa - NORO!!! Smo hodili po hribih, se kepali in sankali na snegu, uživali in uživali. Moji trije so še navdušeno plezali, jaz pa sem ta čas izkoristila za tek. Ja, po vsem hribolazenju sem zbrala energijo še za tek - to samo potrjuje, kako noro hudo dobro mi je bilo. Na morju nam je bilo potem kar malo dolgčas, saj nismo vedeli, kaj bi počeli. Otroka je bilo prav težko gledati, kako se dolgočasita. Tako da - en velik JA za aktivni dopust. Imeli smo se res fantastično.
Tako, malo sem se pohvalila.In kje ste ostali polžki dopustovali?
LP, Urša
urša, ne morem verjet

ne vem, če si takrat brala moje navdušene vtise s tega aktivnega dopusta? jaz ne zamenjam teh lepot za vročino in gužvo ob morju!!!!!!
me prav veseli, da si še ti potrdila, da je aktiven dopust - sploh v tako čudovitih hribih, kot jih ponuja Tirolska - veliko boljši kot poležavanje na nagužvani plaži.
jupi...... komaj čakam