Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Tatjana sporoča:
"Urankar in Dexi sta v cilju. Urankar je prvi pritekel v cilj s časom 06:34, Dexi pa je bil drugi s časom 06:39. Oba se počutita super. Drugih še ni v cilju."
Je pa GPS sled začela delovat, tko da je trenutno stanje na zemljevidu skoraj čisto v živo :)
Avi in Miror sta v Zadnji vasi, danes sta skupaj pretekla kar precej kilometrov - pameten je tale Avi, črpa izkušnje od Mirota :D :D

:laola
Naše fante sem spremljal prek neta in sem videl da bodo kmalu v naših koncih. Pa sem sklenil da jih grem pozdravit. Napumpam gume na "kolesu" pa v lov za njimi. Davida in Mirota srečam ravno na vrhu klanca v Brezjah pri Tržiču. Potem pa sem ju spremljal do cilja. Šlo jima je res super in sploh nista kazala nekih znakov utrujenosti. Noro, glede na to da sta imela že 70 km v nogah! Čestitke! :laola

S cilja sem potem šel nazaj po cesti Pod gorami in šel pozdravit še ostale. Še enkrat bravo, ultraši! :laola
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA