Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

:D

živjo, glede dobrodelnosti mi že dlje časa roji po glavi ideja, ki se je porodila ob odpiranju omare z majicami s tekov. Vsak udeleženec ali obiskovalec TF10 bi lahko, po lastni želji seveda, prinesel kakšno neuporabljeno majico s tekaških tekem, ki se nabirajo v omarah.
Nato bi se te majice podarile brezdomcem preko društva Kralji ulice. Bi blo fino videti, da se majice uporabljajo v teh vročih dneh, namesto da ležijo zaprašene po omarah.Tukaj mislim ne bi bilo težav in komplikacij.
Lahko bi dejanje darovanja majic postalo tradicionalno, kot to postaja TF desetka.
LP
Tekačiča napisal/-a:
bernarda napisal/-a:Težka odločitev....... :? na, dveh koncih ne morem biti iztočasno :oops: :?:

:

Daj Bernarda, da bomo za en ali dva avta štajerk in štajercev nabrali! :--

:-(( :argue: :-((
pajo napisal/-a:Nas bo letos kaj več kot lani? Bodo spet v ospredju morje,planine,rojstni dnevi, obiski tašče ... :D

Mislim, da vas bo kar precej več, kot nas je bilo lani :clap: , pa še kakšen novi obraz se bo našel med vami :D
bernarda napisal/-a: ... na, dveh koncih ne morem biti istočasno :oops: :?:

Seveda ne, ker hočeš povsod stati na stopničkah :--

Mene pa žal na TF10-ko ne bo, čeprav bi zelo rad šel. Imam dve povabili na 40-letnico in ne morem biti na dveh koncih istočasno pa še na dveh tekmah z Bernardo :wink:
ZdravkoC napisal/-a:
bernarda napisal/-a: ... na, dveh koncih ne morem biti istočasno :oops: :?:

Seveda ne, ker hočeš povsod stati na stopničkah :--

Mene pa žal na TF10-ko ne bo, čeprav bi zelo rad šel. Imam dve povabili na 40-letnico in ne morem biti na dveh koncih istočasno pa še na dveh tekmah z Bernardo :wink:

Kaj si moral vse moje skribnosti izdati ... :oops: ..40-letnico..... :-- pa tekme... :mrgreen:
Jaz bi pa letos lahko prvič prišel. Zamenjavo za dežurstvo sem si našel, malo bo treba še potrenirat in upam, da me tetiva ne bo spet zapustila. Volje pa je veliko :laola
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

imate kako dobro idejo za slogan za na majico? lahko tudi kako lansko ponucamo :)

dobrodelnost bo - Rdeči noski, zamaški, ...

za maraton in dobrodelnost se bomo kaj pogovorili. bom vprašal na Timingu, kaj se da narediti. enkrat je treba tudi pri nas pričeti s tem. zakaj ne letos :)

opravičujem se, ker sem malo nereden pri potrjevanju prijav in plačil. gužva :( vse se shranjuje, tako da ni blema!

komaj čakam Domžale :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA