Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

ROSI64 napisal/-a:
dexi27 napisal/-a:Sveže javljanje iz Bovca :wink: Ciljnega šprinta ni blo :-- Tud etapa je bla mal daljša tam celih 82 kilometrov.
Žal je prišlo tud do prvih odstopov, ki pa so samo dejanja zdravega razuma in zato :clap:
Jutri pa spet :laola

dexi27, čestitke za dva dobra dneva, jutri ti pa čestitam v živo. :clap: :clap:

Kdo je pa odstopil :?: :?:

:hello: :hello: :hello: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :hello: :hello: :hello:
Po rezultatih videč SO VSI PRISPELI NA CILJ :Feng :Fger :Fslo :TF) :clap: :clap: :clap: :cast1: :cast1: :cast1: :beer: :beer: :beer: ČESTITAM VSEM.

Lepe sanje pa spanje, pa na večerjo naj se ne pozabi in SEVEDA maserko naj se fest uporabi, se mi zdi da roke delajo njene same dobre stvari.... :rol: :cast: :cast1:

Lep večer še naprej :drink
Zdravo družba. Novica iz prve roke. Jaz sem po prihodu v cilj druge etape sklenil, da zapustim čudovito ultratekaško prireditev in odlično vzdušje. Seveda sem storil prav.

Na start prve etape sem se postavil z vnetjem na levem stopalu - plantarni fasciitis. Kaj kmalu se te bolečine več ne spominjam, saj se je pojavila nova in boljša. Počasi je prevzela kontrolo nad tekom in od Bistrice pri Tržiču do cilja (zadnjih 15 km) zarezala v pokostnico.
Zvečer sem nogo potejpal (Mediatejp), čez gleženj pa dal zeljne obloge.
Drugo jutro je bilo za vzdržat in počasi sem napredoval. Fifty, ki je bil z menoj v suportu, mi je parkrat na progi nabavil led v bližnjih lokalih in hlajenje je bilo zagotovljeno. Prijazna zdravnica mi je pomagala s tabletkami proti vnetju in bolečinam. Nekako sem napredoval proti cilju, vendar proti koncu to ni bilo več to ... in škoda bi se lahko pomnožila. Tako, toliko o razlogih.

Tudi nekateri drugi so imeli manjše težave, a morda večje, kot je moč videti. Večji del 2. etape sem tekel s Tonijem Perušičem, ki se je tudi odločil, da si večje škode ne bo delal in tako je šel z nami proti domu.

Pohvaliti moram celotno organizacijsko ekipo, saj je res odlična. :laola

Zahvalil bi se pa moji odlični spremljevalni ekipi - Fiftyju, ki je bil dva dni z menoj kot desna in leva roka, Alji, ki se je danes pripeljala s kolesom na Vršič in šla potem zraven do cilja, nadaljnja dva dni bi pa s Samotom zamenjala delo Fiftyja in seveda še Samotu, ki se je danes pripeljal v Bovec, saj je odločitev o odstopu padla uro po prihodu v cilj, ko si je Samo ogledal Sočo že z vseh strani.

Enkratni ekipi ultrašev želim prihod v cilj brez poškodb. Dajmo naši :D HURA
:clap: Zdravko in Toni za pametno in pogumno odločitev.

Drugače pa danes zgleda kot včeraj - Boštjan in Dexi ga spet žgeta po svoje, trenutno je tretji Miro in četrti Zajc. Imajo pa še kar nekaj km pred sabo...

Grem še jest mal polaufat, tko da vam bom dal danes mir :wink:

Gaaaaass :laola
:D

ZdravkoC napisal/-a:Zdravo družba. Novica iz prve roke. Jaz sem po prihodu v cilj druge etape sklenil, da zapustim čudovito ultratekaško prireditev in odlično vzdušje. Seveda sem storil prav.

Seveda si storil prav.Že odločitev v tvojem zdravstvenem stanju oditi na start je bila več kot pogumna, glede ne višji cilj, ki si si ga zadal v bližnji prihodnosti.Zato ti želim čimhitrejšo regeneracijo in rehabilitacijo, da boš lahko sledil svoji želji. :clap: :clap: :clap:
ZdravkoC napisal/-a:Tudi nekateri drugi so imeli manjše težave, a morda večje, kot je moč videti. Večji del 2. etape sem tekel s Tonijem Perušičem, ki se je tudi odločil, da si večje škode ne bo delal in tako je šel z nami proti domu.

Pohvaliti moram celotno organizacijsko ekipo, saj je res odlična. :laola

Enkratni ekipi ultrašev želim prihod v cilj brez poškodb. Dajmo naši :D HURA

:( :( :( :argue: :-(( :-(( :o ja res so to težke odločitve pa vendar se je treba prav odločiti da si poškodbe ne povečaš in prepodaljšaš okrevanje le te :clap: :clap:
ZdravkoC pocajtej se saj Šparta se bliža pa dobro bi blo če mel zdravo bi nogo, te bo lažje tekla, čeb se kej sporekla, da ona še lahko, ti pa daj nehaj, pust me že no :lol:

Ko jih gledam tam pod Matajurjom k se ostali pode,
gledajo prelepe te krog njih gore,
lepo pokrajino kjer grozdi zore
ko po vasicah so težke njih noge.

Le kaj jih nosi, le kaj se po glav roji,
to vejo sami mal pa tudi mi,
ni ravno lahek ta korak,
korakov bo še mnogokrat,
če bolečine bodo v zakup uzel,
bodo VSI tja u Koper lahk prspel.

Se dan bo počas u večer podal,
k se v cilju jih bo že nabral,
še kakšnega bo za počakat,
pa s kakšnim pirom mu pomahat,
da lažji bo korak, saj to težk zmore vsak.

Za hude trenutke zdajle prav bi prišla tale pesmica :hello: :hello: :hello: :hello:
:clap:
      http://www.youtube.com/watch?v=smxNX7zxue0
:clap:

Pa bi malo podžgala utrujene fante in dekle, k se cilj jim bliža še.

Se lepo mejte VSI skupej, pošiljamo dobre vibracije :D
    http://www.youtube.com/watch?v=DdedT5EAde8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=TCeD_6Y3GQc
dobesedno mal res sta že nostalgični pa še zmeri fest pesmici, k smo jih včas poslušal.

Držte se, smo z Vami še naprej. :heart :driver:
:-(( :-(( še nekaj odstopov zgleda da je tale vzpetina pod Matajurjem vzela pod okrilje svoje zgodovine.....
le kolko jih je padlo tistih davnih let, skor 100 let bo že časovno blo....čez 7 let nekje
:laola :TF)
Zdržte, se VEMO da bijete težke boje vsak svoje. :( :o :oops: :clap: :clap: :clap:
:laola
samostojni napisal/-a::-(( :-(( še nekaj odstopov zgleda da je tale vzpetina pod Matajurjem vzela pod okrilje svoje zgodovine.....

Kdo :?: :?: :?:

Signal je res zeloooo slab. Zajca sploh ni, ampak verjetno mu je GPS crknil, to se je pozimi zgodilo tudi meni :oops:
[quote="natasa"
Kdo :?: :?: :?:

Signal je res zeloooo slab. Zajca sploh ni, ampak verjetno mu je GPS crknil, to se je pozimi zgodilo tudi meni :oops:[/quote]

Zajc je se vedno na progi je potrdila spremljevalna ekipa. Dexi in Bostjan v ospredju, sledita Zajc in MiroR. So tam nekje okoli 60. kilometra. GPSi zezajo.
Dajmo transovci! :laola

Včeraj so se mi zdeli Dexi, Zajc in Avi ful neverjetni. Po dveh dneh takšnih naporov, res dobre volje in pozitivni. Človek kar ne more verjet.
Kljub temu so priznali, da tudi oni na tako dolgi progi trpijo. So me kar malo potolažili, drugače bi se že spraševal, če niso z Marsa :mrgreen:

Držim pesti, da se vsem danes izteče po načrtih.
Dragi prijatelj Samo. A si ti kdaj verjel tistemu, ki ti je rekel, da je med enim tekom, recimo daljšim od 60 al pa 70 km, ves čas samo užival?
Jaz nisem nobenemu. Uživanje pride potem, ko je vse za teboj, se lepo zlekneš v mehki fotelj in podoživljaš kako si trpel.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA