Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

milan napisal/-a:Pozdravljeni ultraši.

letos planiram prvič udeležbo na 75km, pa me zanima kako so kaj založene okrepčevalnice?

me veseli ,da ne bom edini junfer na tej ultri in sva sedaj že dva, ki se bova spopadla z celotno traso. :mrgreen:
suport bo meni predstavljala Erika z avtom in morava določiit samo še točne koordinate srečanja, da me oskrbi, ker predvidevam, da prvih 45 bom rabil suport od 20 km naprej po deset km,potem bo pa treba že preverjati tudi druge medicinske meritve, kar bo treba početi na 5 km.
raf napisal/-a:
milan napisal/-a:Pozdravljeni ultraši.

letos planiram prvič udeležbo na 75km, pa me zanima kako so kaj založene okrepčevalnice?

me veseli ,da ne bom edini junfer na tej ultri in sva sedaj že dva, ki se bova spopadla z celotno traso. :mrgreen:

Mislim, da nas bo kar nekaj, ki jo bomo hoteli osvojiti :juhuhu: . Do Mozirja bom odvisna od bidončkov s sabo in okrepčevalnic, potem pa me čaka spremstvo do konca :clap: ...prtljažnik bo bogato obložen :lol:
lenči napisal/-a:Mislim, da nas bo kar nekaj, ki jo bomo hoteli osvojiti ...........

Ja definitivno :-) Jaz bom po vsej verjetnosti po nacelu "uzdaj se u se i u svoje kljuse" in bom dodatke tovoril na hrbtu :)
Vsem novincem želim uspešno pot do cilja. Mene letos ne bo, saj me je lenoba pokopala :evil: in se mi ne da "matrat" :lol: . Če pa bo kdo od "naših" na progi pa bom verjetno prišel pogledat v obliki supporta in malo navijal za vas junake :clap: .

Lp :)
mušnica napisal/-a:Na katero varianto se je treba prijavit - 27 ali 42, če hočeš it na 33km?
Ostalo je meni še preveč :D :D

Ni mi jasno? Če hočeš na 33km pol je edina varianta, da greš na 42 in 9km pred ciljem odstopiš :lol:
Če štartaš v Mozirju imaš do cilja 42km, če pa v Ljubnem pa 25km.
Najlepš, da res štartaš med rožcami v Mozirju,se mal pomatraš in odtečeš maraton. Sicer mal težji zarad dvigovanja trase ampak je zadovoljstvo na konc tolk večje. Noge pa itak bolijo.
Je dragons napisal tudi varianto Celje - Mozirje (33km). Smo z Nano in Maco hotele to opravit kot dolgi trening pred Berlinom. Jaz tam nameravam odteč svoj prvi maraton zato se ne bi preveč matrala, moje nožice še nimajo toliko kilometrine kot ostalih udeležencev :)
Saj, če ne bi šla v Berlin, bi mogoče še pustila to opcijo odprto, tako pa raje ne.
LEON RO napisal/-a:
mušnica napisal/-a:Na katero varianto se je treba prijavit - 27 ali 42, če hočeš it na 33km?
Ostalo je meni še preveč :D :D

Ni mi jasno? Če hočeš na 33km pol je edina varianta, da greš na 42 in 9km pred ciljem odstopiš :lol:

No, ni čisto tako :wink:
Prijaviti se je potrebno na dolgo (Celje-Logarska), potem je pa v Mozirju 1. (uradna) odstopna postaja. Rezultat ne šteje za priznanja, se pa zabeleži čas.
Jana, v Mozirju naju pa moj avto čaka in odpelje v Logarsko :D
Mene vedno bolj mika trasa
27 km Ljubno-Logarska dolina

Prvi del sem že lani pretapkala, delno z Iro in v celoti z Lenči. ta del sem pa samo prevozila in navijala. Fajn bi bilo uletet na finiš v Logarski...
maca napisal/-a:Mene vedno bolj mika trasa

Prvi del sem že lani pretapkala, delno z Iro in v celoti z Lenči. ta del sem pa samo prevozila in navijala. Fajn bi bilo uletet na finiš v Logarski...

To je res, ampak mene grozno moti klanec. Čr ti po ptavici povem, mi je še s kolesom težko it. Če bo slučajno topel dan, potem je tu še vročina, ker je štart bolj pozen :(
Ej punce,moj predlog. Glede na to, da so ženske bolj nepredvidljive :oops: predlagam, da se postavte na štart v Celju, postavite si cilj Mozirje, pol pa mal zarad trme odlaufate do Ljubnega, preden se začno klanci. Pa se jih bo nabral skor 50 in bo pol maraton mačji kašelj. A?
Seveda se pol odpeljete do cilja in :laola
LEON RO napisal/-a:Seveda se pol odpeljete do cilja in :laola

A za iztek tečemo pa še iz Ljubnega v Mozirje po avto? :lol:
Zdaj pa resno... meni se zdi 3 tedne pred maratonom 33 km dovolj. Druga odstopna je pa v Lučah - do tam je pa 58 km :wink: Mogoče drugo leto.
nana napisal/-a:
maca napisal/-a:Mene vedno bolj mika trasa

To je res, ampak mene grozno moti klanec. Čr ti po ptavici povem, mi je še s kolesom težko it. Če bo slučajno topel dan, potem je tu še vročina, ker je štart bolj pozen :(

To vem, da klancev ne maraš.
Mene tudi motijo, pa jih "ljubim", in jih nameravam več pretečt. Ravnincev sem imela letos in lani že dovolj (in skoraj preveč). Čakajo novi izzivi.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA